Koniec jest bliski.
Tylko się nie rozpłacz!
Nie zauważyłem żeby odchodzili. Szczególnie obecnie, w czasach pandemii Kościoły są pełne, na ile to oczywiście możliwe.
Moja wiara jest silniejsza niż kiedykolwiek:)
Wiem, że w dobrych " zawodach " występuję i " wiary mam strzec" ( parafraza cytatu św. Pawła Apostoła).
Im bardziej przeciwnik Boga pręży muskuły, tym bardziej widzę, o co mu idzie w walce :(
Najbardziej trafnie ujmuje to pLempart: Idziemy po wszystko!
Idźcie, gdzieś tam przyjdzie wam spotkać się twarzą w twarz z Najwyższym, do którego należy miejsce i czas.
Do bezczelności ludzi ulicy można sie przyzwyczaić. Nie robią wrażenia.
Droga sprw,
proszę nadal pisać w swoim stylu, bo podobny talent, jak u Pani, nie trafia się często (póki co, znam tylko jedną, inną Internautkę o podobnym temperamencie propagowania Dobrej Nowiny).
Im bardziej się co poniektórzy będą pultać, tym lepiej w mizerii ich argumentów wygrywa Prawda.
Pozdrawiam.
P
Czy to prawda , że koci mocz bardzo śmierdzi?
Zapytaj kogoś z B'nai B'rith.
18.50 Miły P!
Pan poprowadził Twoją rękę przez forum dziś- w moja stronę.
Bo postawa niektórych ludzi przygniotła i wpędziła w głęboki smutek.
Przez tyle lat pracy z przeróżnymi i różnie nastawionym osobami jeszcze nie spotkałam się z takim brakiem szacunku.
Ale...cofając się o ileś tygodni a analizując każdy post- utwierdzam się w przekonaniu, że coś ważnego dzieje się w tym wątku, skoro jest tak wściekła reakcja, nawet na spokojna narrację.
no iii...teraz chciałam wymądrzyć się jakimś cytatem z Pisma, otworzyłam na chybił trafił i :)))
oczy zatrzymały się na słowach następujących, szok:
" A sługa Pana nie powinien wdawać się w kłótnie, ale ma być łagodny względem wszystkich, skory do nauczania, zrównoważony.
Powinien z łagodnością pouczać wrogo usposobionych, bo może Bóg da im kiedyś nawrócenie w stronę pełnego poznania prawdy. I może oprzytomnieją i wyrwą się z sideł diabła, przez którego żywcem zostali schwytani i zdani na wolę tamtego" -z II Listu św. Pawła Apostoła do Tymoteusza/ 2, 24-26
To już kolejny raz słowo nasze zatrzymuje Duch Boży, żeby uwiarygodnić Swoim:)))
Zbliżamy się do 100k wyświetleń tego wątku, chciałbym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nie boją się twardo mówić o złu, które jest w KK. Pisać i wklejać linki o pedofilii w tej instytucji.
Wiem, że jesteście szykanowani, poniżani i opluwani tu na forum. Chcą was przed kamerami monitoringu kościoła łapać. Straszą paragrafami, ale my się nie damy!
Po tej całej aktywności Sprawiedliwej wiemy teraz, żę to ma sens. Widzą w końcu brudy KK i dostają szału! Tak trzymać!
Prawda jest z nami!
Prawda jest z nimi, ale z Kim? Za kim mamy podążać?. Ich oponenci wiadomo, kim są.
A oni? Niech się podpiszą. Zobaczymy, czy warto iść ich drogą.
Odwagi Panowie dwaj/ jeden:)
Powiedział to klepiąc z "gościa" oponent wielki LOL
A za kilka dni Dykta(ten z godz.20:33) napisze, że przez tydzień go tu nie było i będzie się sam podbudowywał, że tak wszyscy go cenią i wspominają, choć on absolutnie nic nie pisał. Jaki trzeba mieć tupet, albo nierówno pod sufitem, by twierdzić "Wiem, że JESTEŚCIE szykanowania, poniżani i opluwani...." Pisz za siebie megalomanie z wyraźnymi zaburzeniami osobowości.
20:33 to był mój tekst nie Dykty. Dykta jest dobrym przykładem jak Katolicy tu z niego szydzą, tyle perfidnych tekstów pod jego adresem, jak sugerowanie, że jest pedofilem. To jest nieludzkie z jakim hejtem mierzą się Ci co prawdę piszą o KK. Tak jest tam pedofilia i będziemy o tym pisać!
Dykte non stop tu wołacie przecież, a potem płacz, bo nie potrafię się wysłowić i obronić swojego zdania. Eh.... stara śpiewka wasza...