Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

21.49 Nigdy na lekcjach(jęz polskim) nie dostało mi się za grafomanię. Dlatego szczerze napisz i poucz mnie.

Gdzie tam widzisz grafomanię. Nigdy nie boję się krytyki. Przeciwnie, będę wdzięczna.

Napisz, w którym miejscu widzisz grafomanię. Być może masz rację.

Być może masz szóstkę z polskiego. Chętnie posłucham eksperta:) szczerze.

Jest szansa, żeby normalnie porozmawiać

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Czy zaszczycisz mnie odpowiedzią?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zanim odpowiesz, to z kolei ja Ciebie pouczę, ze pewne rzeczy nie są komiczne, a protest jest jak najbardziej uzasadniony. Wtedy gdy dyskryminujesz wspólnotę KK. Nie mam na mysli przestępców, bo oni sami odcinają się od Kościoła. Ciebie nie bolą grzechy przestępców, nas tak. Ale nie dlatego,że przez nich KK upadnie. Bo jesteśmy pewni, że nie upadnie aż do końca świata, zgodnie z obietnica Jezusa.

Bolą nas grzechy przestępców, bo każdy grzech jest krzywdą dla ludzi i obraża Boga.

N ie jesteśmy obłudni. Nie pozwolimy Obrażać Matki Bożej, Papieża, długo by wymieniać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wasze wierzenia są święte dla was, ok. Nie zakładamy wątku, żeby was wyśmiać.

Dlatego i my, nie życzymy sobie, żebyście mieli Lol z nas.

Jak musicie robić beke, to róbcie ze swoich znajomych.

Od nas uprzejmie się odczepcie raz na zawsze. Chyba, że lubicie, jak was ludzie na forum nazywają niedorozwiniętymi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 6924

Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

Tak jak nie trzeba być śpiewakiem, aby usłyszeć jak ktoś paskudnie fałszuje. Tak samo nie trzeba być poetą, aby widzieć jedną wielką grafomanię. Tam nie ma co nawet analizować, to jest całe bardzo, bardzo złe. Pokaż komukolwiek ogarniętemu, to co spłodziłaś, to powie Ci dokładnie to samo. Do poezji trzeba mieć talent - "pióro". Tobie nawet argumentacja swoich racji średnio idzie na tym forum, poprzez braki w tej sferze.

Nie zasłaniaj się religią i Bogiem, bo nikt tu z tego nie szydzi. Przynajmniej z tych, o których non stop piszesz. Musisz zrozumieć różnice - ludzie śmieszkują z Tego jak się zachowujesz jak i z bzdur które wypisujesz, nie z Twojej religii. Ktoś kto hucznie ogłasza, że już się do kogoś nie będzie odzywał, a za chwilę sam go woła i tak wiele, wiele razy, wystawia się po prostu na pośmiewisko!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Za wytrawna krytykę mego " pióra", stokrotne dzięki:)

Postaram się już więcej nie męczyć Twoich oczu moimi bazgrołami;)

Natomiast, co do innych spraw w tym wątku, domyślam się, że jesteś przez nas, katolików bardzo sponiewierany, Przykro mi, ale tak jak pisze w Biblii " kto mieczem wojuje...itd

Na prześmieszki odpowiada się ironią, na poniżanie- protestem.

Nie wiem, czy jesteś niedorozwinięty ( to nie ja pisałam)

Ale faktem jest, że nie zarobiłeś w ciagu miesiąca ani jednego pozytywnego słowa.

zastanawiające, skoro piszą tu różne osoby i jest tak wiele osłon. Nikt cię nie poparł w tym co piszesz. Nie dziwi cię to??

Nie daje ci do myślenia, megalomania, czy inny masz problem?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ktoś napisał, że może wołasz o pomoc. Może tak być. Ale skąd mamy wiedzieć, o co chodzi?

Zacznij normalnie rozmawiać, bez hejtu. Może będzie dobrze, albo chociaż lepiej?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 6928

Znowu się zapętlasz sprawiedliwa, a mnie się nie chce powtarzać.

Uwierz wielu tu pisze, a Ty cały czas Dykty i Lola się doszukujesz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 6930

23;18 piszesz gościu,, nie zasłaniaj się religią i Bogiem, bo NKT tu z tego nie szydzi"

Obudziłeś się?

Jak wybiórcza pewna gazeta piszesz prawdę? Dziesiątki a może i setki wpisów na tym forum uderzały w religię i Boga

Ps.Nie sądzę ,że spraw/kat broni księży ,którzy dopuścili się przestrpstw

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6943

21.49 Pisze tutaj WIELE osób, haha.

Dwóch lolków ma tak niepowtarzalny styl odwracania kota ogonem i wyśmiewania, że nie musicie podpisywać się. Ktoś raz wszedł i już zorientował się , który to niedorozwinięty.

Pustaczki, hehe.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Polecam Ojca Mateusza sezon 11 odcinek 7.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6908

Dykciarz, 20:39, jest wojującym ateistą, który w wyrafinowany sposób obraża katolików i naszą wiarę, monotematycznie żerując na realnym problemie pedofilii, ale w stosunku do KK jednostronnie zmanipulowanym.

Przyjąć jego sposób "walki" - no można by, ale to wbrew zasadom chrześcjan i kupa roboty, bo wielowątkowa walka samozwańczych, swoistych mędrców i panów tego świata z Kościołem trwa od dziesięcioleci, choć pezpardonowo nasiliła sie ostatnimi czasy.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

On może w ten ,, sposób" wóła o pomoc?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

21:39, wobec okrutnego losu ludzi potępionych na wieki (o czym wiadomo od osób, którym to objawono, ale o czym księża nie chcą oficjalnie mówić), póki życie trwa, jest nadzieja.

Jest nadzieja też dla nas wszystkich, wyrażona w świadectwie siostry Eugenii Elżbiety Ravasio z Objawienia i Orędzia BOGA OJCA jej przekazanego, w którym jedno ze zdań brzmi:

"Jaka będzie niespodzianka na końcu czasów, kiedy zobaczą bardzo wiele dusz, które uważali za stracone, cieszących się wieczną szczęśliwością wśród wybranych!".

Czy jednakże z ufnością skorzystamy, wypełniając słowa całego Orędzia?

P

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Żadna dusza nie jest potępiona.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Z zaznaczeniem: dopóki żyje na tej ziemi jest szansa:)

Cytując Gościa P:

" Czy jednakże z ufnością skorzystamy wypełniając..."???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6919

21.39 Też tak myślałam. ale proszę przeczytać sobie wstecz. Za życzliwe gesty był hejt.

Przyzwyczaiłam się do obelg. Były modlitwy, chęć szczera rozmowy. Na nic. tutaj jest obraza Boga samego.

Jest bliskość mocy ciemności.

Musimy bronić tego co ważne. Pan Jezus uczy miłosierdzia, ale był też moment przy wejściu do Swiątyni, ze się po prostu wkurzył i wziął bicz ze sznurków.

To jest dla nas lekcja, że nie wolno być ZA DOBRYM. Wszystko ma swoje granice i wtedy jest mądrość.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6912

Tak, 21:33 Bestia czasów ostatecznych już podniosła głowę.

A Dykciarz jest jednym z wielu świadomych lub nie sługusów złych mocy. To jest dla nas szok. Najczęściej przebywamy z ludźmi Dekalogu. Nie jesteśmy doskonali, ale mamy w naszym towarzystwie poczucie bezpieczeństwa.

Forum, niestety, to jazda bez trzymanki. Nie wiadomo kto za chwilę zrobi krzywdę.

Ale nie żałuję tego ostatniego miesiąca tutaj. Tak jak ktoś napisał wcześniej, ze mimo wszystko jego wiara została umocniona- u mnie jest podobnie- pogłębiona świadomość, że Pan jest blisko, kiedy staramy się dla Niego. Poczułam się wewnętrznie silniejsza. Wiem, że to czas próby dla nas i Pan Bóg wynagradza z czułością. Jego Słowo przychodziło ( dzisiaj też) jak kierunkowskaz.

Przywiązałam się też do wszystkich ludzi, którzy pisali coś pozytywnego. To dawało dużo energii i radości. Jest Moc! Pozdrawiam wszystkich:) - sprw

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1234 ... 356357359361362 ... 448449450451
Przejdź do strony nr
539 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -