Przekierowało, nie wiem dlaczego. Jest z tym poważny problem? To niezmiernie przepraszam!
21.18 też przekierowało, jakby na złość...Tobie? Jeszcze raz bardzo przepraszam!
Jakieś szemrane towarzystwo obsiadło wątek.
pilnujcie wątek stróże, czas napisać coś o Bozi! i Janie Pawle!
"Ks. Tadeusz Isakowicz-Zalewski był gościem Bartosza Węglarczyka w #OnetRANO. Rozmowa dotyczyła wstrząsającego przypadku pedofilii w Kościele opisanej przez reportera Onetu, Szymona Piegzę: http://bit.ly/WalkaAndrzejazGoliatem
- Myślę, że zrobienie jakieś furtki, że duchowny ma inne przywileje jest moim zdaniem niekorzystne dla Kościoła, bo wtedy Kościół jest taką enklawą - społeczeństwem w społeczeństwie - powiedział.
"
22.07 Biedak. Ciekawe, co on robi po nocach, skoro przez całe dni myśli tylko o jednym.
Siostra zakonna podpowiedziała, po zapoznaniu się z wiadomymi postami, że pozostaje tylko systematyczna modlitwa za tego pana. To musi być bardzo nieszczęśliwy człowiek, który nie ma własnego życia. Jego dusza utknęła gdzieś w czyichś grzechach.
A przecież, kiedy skończy się jego życie- gdy Bóg sprawiedliwy postawi go przed sobą=
to ten Sędzia nie będzie pytał go o cudze grzechy, tylko o jego własne. Co on wtedy powie? Na czym zeszło mu życie?
Żal tego poranionego człowieka:(
22.07 O niczym już nie potrafi. Uwikłał się po uszy.
Łatwo cię rozszyfrować 21:56.
Wbrew pozorom, z natury ciągle oglądasz się za siebie, ale nieporzebnie. Wiele potrafimy wybaczyć, bo mamy po dużo więcej niż dwa policzki.
Poza tym Joe Biden wygrał, to masz tylko spokój.
Joe Biden ma chwilowe zwycięstwo. Już pokazuje prawdziwe oblicze. Niektórzy już żałują i szykują kogoś na nast wybory. Zło wcześniej czy później wypływa jak oliwa. Ludzie nie zostali stworzeni do zła, tylko do szczęścia. Obudzą się. Zmądrzeją. Oby nie za późno.
20:56. Niepotrzebnie po raz kolejny piszesz o tym przekierowaniu, które w realiach działania tego forum w żaden sposób nie znajduje zastosowania. Czasem się zdarza, że posty czekają kilka dni i robi się taki galimatias, że nijak to rozplatać. Jestem z natury pedantyczny i dlatego zawsze piszę na początku postu, do czyjej wypowiedzi się odnoszę i będę robił tak dalej, bo wtedy mam pewność, że moja wypowiedź dotrze do adresata. Aby zalecana przez Ciebie metoda znajdowała zastosowanie, cenzura wpisów powinna działać 24godz./dobę. Inaczej jest jeden wielki bałagan, żeby nie powiedzieć burdel:)
Ale szybko ludzie się denerwują, prawda? 23.19
23:29. Chyba nie do mnie pijesz, bo ja jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem, ale mam swoje zasady i jeśli cokolwiek robię, to staram się to robić dobrze, zgodnie z zasadą, że "burdel w pracy jest gorszy, niż praca w burdelu" albo leżę do góry kolami i nie robię nic i wtedy lata mi, czy jest porządek.
" Nie pozwól, aby WCZORAJ zabrało ci za dużo~~~ DZISIAJ"
Will Rogers
Nadal nie wiesz jak to forum działa i potwierdzasz to tym wpisem.
Nie musisz odpowiadać na post który czeka.
Klikasz w pętelkę obok posta i masz informacje na co post jest odpowiedzią.
Jesteś pedantem to powinieneś to robić, wtedy wszystko masz poukładane.
Dodatkowy minus w pisaniu odpowiedzi klikając na post najnowszy i pisanie czasu jest oczywisty:
Po pierwsze bezsensownie piszesz czas - informacje zbędne.
Po drugie Admin może skasować post pod który się podpinasz i wtedy Twój też zostaje skasowany.
Jak klikasz odpowiedz przy danym poście nie musisz pisać czasu, bo jest on powiązany z odpowiedzią i każdy może zobaczyć z jaką odpowiedzią jest powiązany klikając pętelkę. Nie trzeba nic szukać po czasie.
Teraz ładnie przeproś, za swoją ignorancję.
Kocie, idź przeprosić kuwetę, tylko ładnie;)
Kuweto, miej swój honor. Wyślij pana za stodołę