Aaaaaaa, to Neonki tak tu nawijają :)))
Faktycznie, oprócz nas, są jeszcze szlachetni Neony.
No to siła nas:)
Facetów nikt nie ruszy, kobitek n ikt nie przegada;)
Jest Moc:)))
13.43 Trochę byłeś rozkojarzony pod schodami. Może rozglądałeś się za kimś lub czymś.
Dobrze, że mamy monitoring parafianinie. Nic nie da się ukryć:)
Zapraszamy do włączenia się do którejś wspólnoty. Przedstaw się w zakrystii
i daj się zapisać. Zapraszamy:)
Nie, czemu?
Gość od ogłoszeń usilnie daje do zrozumienia, że to jego parafia.
To po co ma siedzieć cięgiem na forum. Wolontariat, modlitwa. Każdy, jak wczoraj słyszeliśmy jest trochę misjonarzem:) Może się gdzieś odnajdzie w sposób pozytywny. Życie nabierze głębi i blasku. TAKA LAMPECZKA EWANGELII. Żeby nie było, że ciemność, chce mieć ostatnie słowo, a Pan Jezus zatrzaśnie przed nią drzwi. Każdego dnia Logos kieruje co trzeba, w punkt:)
A o tej osobie pod kościołem, to nie było mile powiedziane.
Nic się nie stało:) Niechcący skłamał na temat ogłoszeń. Na bank musiał być rozkojarzony.
a monitoring z dwóch stron. Co robić, takie czasy.
W parafii wszyscy się znają. Tak więc, wspólnota pilnuje poczucia bezpieczeństwa.
Piękna sprawa. Razem można więcej :))) Pozdr.
Parafianko,
rozkojarzona nie byłam. Jeśli coś się do kogoś ma, to powinno być w oczy a nie tak jak było. Tyle.
A to Pani jest tą od jadu w ogłoszeniach?
Złośliwość nie była zamierzona. Tylko w tym wątku trudno odróżnić, kto przychodzi do nas od Boga, a kto od kogo innego:(
Nie nie ja. Wstyd mi za ciebie parafianko, że tak osleplaś w wierze.
Tylko....... mógł tak po trakować kobietę.
Tylko....... mógł tak potrakować kobietę.
Wiemy o ...chodzi;)
Niestety, niechcący dostało się jakiejś pozytywnej Pani.
serdecznie przepraszamy! Tu jest zmaganie z prawdziwymi ciemnościami. Teraz widać, że to nie o Panią chodzi. Na szczęście. 17.09
" Ufajcie, Jam zwyciężył świat" - Jezus Chrystus, Syn Boga, Zbawiciel.
On pozamyka wszystkie niepotrzebne drzwi, które prowadzą do ciemności, żeby była tylko jasność, kiedy okaże się, że przyszedł czas, by powiedzieć ostatnie Słowo:) Jezus jest Słowem Wcielonym:)
Heheh, spoko prowoko. oslepnięty, tumanum delirium powtarzanum;)
Wolna wola jest takimi niepotrzebnymi drzwiami do ciemności, może Bóg w swej mądrości w końcu ją nam odbierze, byśmy mogli żyć nie znając dobrego i złego, ale w jasności?