Ale to nie on pali buraka przed ekranem, bo wyszło, że "mama" to sprawiedliwa nadająca od rana! Miała nie odpowiadać, miał być protest, a znów dziś szaleje.
Kiedy jej mówili wczoraj, że te protesty to puste gesty... myślała że tym razem będzie inaczej.
Jest jak rybka w akwarium płynąca od ścianki do ścianki, po każdym odwrocie czeka ją taki sam świat. Rybka tego nie widzi, bo jej pamięć na to nie pozwala, za każdym razem odwraca się i widzi "nowe". Ludzie czytający ten wątek mają niezły ubaw z naszej "rybki".
Szczeniaku wypad z forum! Forum jest dla dorosłych nie dla takich zasmarkańców jak ty i żebym cie więcej nie widział z tymi debilnymi wstawkami o jakiejś sprawiedliwości. Kogo interesują twoje niemrawe teksty. Kogo, oprócz ciebie /Kuma?
mędzisz i mędzisz w kółko to samo. W morawicy już cie widzieli? Guza szukasz?
ŚWIĘTY MICHALE ARCHANIELE, WSPOMAGAJ NAS PRZED NIEGODZIWOŚCIĄ ZŁEGO DUCHA- OJCA KŁAMSTWA, który jest obecny NA TYM FORUM. BROŃ PRZED MANIPULACJĄ SŁOWA. ZNIEKSZTAŁCANIEM PRAWDY. PRZED ZŁEM, które niszczy godność Imienia Bożego.
Spraw, żebyśmy nigdy nie oderwali się od Kościoła Chrystusowego i w nim służyli pomocą całemu światu.
Jezu, ufam Tobie!
Proszę nie robić sobie żartów z modlitw.
To nie jest miejsce na to. Czy w wychodku też piszesz na ścianie teksty modlitw? Zastanów sie trochę!
Jaką satysfakcję masz atakując kościół?
Co Ci uczynił?
Ps.Tysiace księży jest OK
Robią dużo dobrego
Dzisiaj moje dzieci wróciły ze szkoły i taką mi o to historię powiedziały.
Na przerwie usłyszały, że dwójce malców burczy w brzuchach. Podeszły i spytały czy czasem nie są głodne. Dzieci odparły, że ich mama nie miała czasu im zrobić drugiego śniadania do szkóly, bo "udowadniała Dykcie na forum, że się myli". Moje dzieci podzieliły się swoim jedzeniem, co bardzo zdziwiło tych malców. Ponoć ich mama im opowiedziała, że jak ktoś nie chodzi na religię to jest zły, a moje dzieci nie chodzą na religię.
Nie spodziewały się, że te złe niby dzieci taki dobry uczynek potrafią sprawić komuś. Mama ich uczyła od małego, że to jakieś "resortowe dzieci", że to komuchy, że to dzieci rodzców starego systemu.
Smutno mi się zrobiło. Dzisiaj wpadłem na ten wątek i już wiem dlaczego tak jest.
Przyjdź do caritasu, pom ożemy. Nie będziemy pytać, czy resortowy, czy gani po ulicach z pzrekleństwami. Jak przyjdzie, pomożemy. Ale jak brzydko się odezwie, to trzeba bdzie odmówić. Trudno, taka cywilizacja:)
Ale Tym dzieciom powinna matka kanapki zrobić, zamiast wysyłać je do Caritasu. Moim dzieciom nic nie brakuje, jeszcze jak widzisz są skłonne podzielić się swoim posiłkiem z tymi, których Matka przesiaduje na forum i mówi dzieciom idźcie sobie do Caritasu ja muszę udowodnić Dykcie, że się myli.
Jest tylko jeden wyjątek. Lolka potraktujemy z dozą nieufności.
Ucieszymy się, że przyszedł, ale będzie musiał powiedzieć, jaka ma ocenę z religii.
Państwo rozumiecie. Sytuacja jest wyjątkowa i wymaga trochę innego potraktowania.
16:42, nawet do pisania bajek nie masz talentu. Chyba, że chciałeś się zareklamować do cyrku na klauna, to twoje szanse duże.
Kogoś jednak ta historia ubodła...
No ubodła, bo ma garść prawdy, która boli chyba jakąś kobitkę na forum.
Oj...
Szczęść Boże! - 16,47:)
Tyle już było prowokacji i buraków przygotowanych na zapas.
Ale powoli wyobraźnia ich się kończy. Jak się zaczną powtarzać, zignorujemy:)
Cały Ostrowiec zna z widzenia Tego starszego i Jego giermka. Nikt im braw nie bije. NiKT:)
Damy radę:)
aLE HIT;) Teraz poleciał na inny wątek. Dostał z buta: nazwano go Bonaparte, czyli facet zaczyna dostawać, co mu się należy- no w ko ńcu
Na powietrze Sprawiedliwa, pobiegać trochę, dotlenić się. Bo widzę, że już po innych wątkach zaczynasz szukać ludzi których tam nie ma.
To źle świadczy o Twoim stanie mentalnym.
Ten pomysł z ograniczaniem Ci internetu z wczoraj nie był taki głupi.
Talenty rozwijaj. Nawet jak Bóg dał ich niewiele to nie znaczy, że masz osiąść na laurach.