Hehe, zapominasz droga sprw, że w takim razie musisz pozwać wszystkich innowierców, którzy nie uznają sacrum, nie oddają czci w trójcy świętej jedynemu itp. Z ciekawości - który konkretnie wpis obraził boga? Bo najmocniej to reagujesz na kolejne rewelacje o proboszczu-pedofilu. Moim zdaniem to raczej jego czyn boga obraził, a nie to, że ktoś o tym wspomina, ale jak już ustaliliśmy dla ciebie wizerunek kościoła jest ważniejszy niż cierpienie niewinnych. Myślisz, że jak mnie uciszysz, to nikt nie będzie wiedział co zrobił? Zapewniam cię także, że bezbożnych prawników jest znacznie wiecej niż tych pobożnych. W zasadzie bez trudu mógłbym cię pozwać to obraza moich uczuć religijnych, a mianowicie ciągłe i ordynarne plucie na jedynego prawdziwego Boga-Kota, w świętości jedynego, zrodzonego z chcicy kocicy i kocura dachowego. Ja próbuję tu prowadzić dyskusję o religii, nie używam wulgaryzmów, podaję konkrety, na które reagujesz za pomocą anonimowych kont z klubu T-mobile ciągłą agresją z braku argumentów, bo twoja bozia poskąpiła ci rozumu, a dla mnie Bóg-Kot był więcej niż hojny. Pamiętaj, że docinki wobec Boga-Kota, które prowadziłaś z konta gościa czy innych nicków też zostaną ujawione, bo jak mawiał pewien admin, po adresie IP poznacie uczynki jej lub jego i wszystkie twe gorszące wypowiedzi zostaną ci przypisane i wypomniane. Skup się lepiej na pisaniu książki. Albo zostań przy gorzkich żalach.
To teraz powrót do tematu wątku - czy w ten weekend w ostrowieckich kościołach wspomniał któryś o dniu modlitwy i pokuty za skrzywdzonych seksualnie?
Za twojego kota mamy się modlić?
Czyżby twój kot był skrzywdzony seksualnie?
Odpowiadam po raz drugi: TAK.
Ja zaś nie dostałam odpowiedzi na żadne pytanie:(
Szanowny Dykciarzu, przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie widziałam postu wcześniej:) Zatem
- Jest wiele argumentów na istnienie Kogoś- Kogo filozofia nazywa tym jedynym Bytem Koniecznym, a więc jedynym, który musi, więc istnieje na pewno.
W odróżnieniu od bytów, które filozofia nazywa przygodnymi, zależnymi od decyzji Bytu koniecznego.
A teraz do rzeczy:
Pan uwierzył, że jego kot jest bogiem, stwórcą, mistrzem...
To proszę włączyć dedukcję-
Dykciarz nie może absolutnie być silniejszy i mądrzejszy od swojego kota!!!
Powinnam pozostawić, to co Pan pisze bez komentarza.
Ja osobiście nadsłuchuję, co mówią zwierzęta tylko w Wigilię. Tak więc porozumienie nie jest możliwe- startujemy z różnych poziomów. Co nie znaczy, ze nie starałam się ze wszystkich sił, by mimo wszystko, nie umniejszać Pana godności i traktować z szacunkiem. Metoda Jezusa:)
W sumie trudno się nie zgodzić z tym stwierdzeniem.
Tu nikt nie obraża żadnych uczuć - tu jest dobrowolna dyskusja uczestników. To nie są hasła na murach kościoła. Tyle argumentów przeciw, tyle za, tyle wątpiących. Dyskusja.
Opamiętajcie się z tym obrażaniem, bo obrażacie inteligencję czytających.
To proszę sobie obelgi rzucane przez Dykciarza porównać z wypowiedzią Jażdżewskiego, która trafiła do prokuratury. Jedno i to samo. dokładnie!
proszę czytać wszystko, a potem komentować:)
Były wątki dotyczące wiary i nikogo nie interesowały. Tylko upadek kościoła ich interesuje.
Wiara tak sobie, Kościół bardziej.
Tak, to bardzo ciekawe, że zaprzeczanie upadkowi kościoła jest bardziej interesującą rozrywką dla niektórych niż rozmawianie o nim... Cóż, nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie o modlitwę w intencji skrzywdzonych w ostrowieckich kościołach, mimo że sami się tak mocno domagaliście odpowiedzi na najgłupsze nawet pytania. Idę spać, bo jutro do robota trzeba iść, życzę wam dobrej nocy, oby się wam bozia przyśniła a jedyny prawdziwy Bóg-Kot spojrzał na was łaskawie i podrapał was w nocy po plecach!
Nie bywam w kościele od dawna. I jestem zdrowszy.
Jestem ciekaw, kiedy wreszcie ten kretyński wątek zostanie zamknięty. Schodzą się tu wariaci różnej maści i pieprzą, jak potłuczeni. Każdy ma swój rozum i nie potrzebuje porad psychicznie chorych ludzi. Dykciarz jesteś wart swojej rozmówczyni (w tysiącu wcieleniach) i tak samo, jak ona chyba masz coś z głową. Oboje też macie bardzo zaniżoną samoocenę i potrzebę zaistnienia na siłę, a przez to podbudowania swojego ego. Dziecinada na maxa i żałosne do bólu. Przez ten wątek Forum bardzo wiele traci i jest pośmiewiskiem dla każdego, kto tu zagląda. Na żadnym forum w Polsce nie ma takich debilnych dyskusji, jak w tym wątku. Doskonała reklama dla miasta.
To co tutaj robi Twoja inteligentna osoba?
Broni Sacrum czy szuka rozrywki?:)
Następny do prokuratury. Czy ciebie gościu ktoś tutaj wyzywał od psychicznych?
Masz problem, wszedłeś i od razu zaniżyłeś czyjąś wartość.
U ciebie w porządku w sprawach głowy?
Najmądrzejszy, pouczający. Co tu robisz wśród głupich?
23:29. Zajmij się dziećmi i domem, a nie udawaj tutaj pisarki - gawędziarki. Artystka się znalazła hahahaha. Jak bym miał taką żonę jak ty to bym ją na kopach eksmitował.