Patrzcie, dykciarz i jego giermek, co ostatnio płakał przez kibica, już liże łapki swojemu panu. Później będzie wybaczał niemoc LOL, hehe
Ciekawe, że dykta dyskutuje , wyśmiewa, robi wlk prowokacje i zadaje pytania dla swojej dramy.
A jakoś zapomniał odpowiedzieć na pytania sprawiedliwej. Co, za trudne pytania dla małego mruczka?
LOL LOO
Jedyne co katechetka/kibicek/radziu osiągneli to przyszłe problemy katechetki w realu, jakby nagle wyszło jak się odnosi do "dziecka", groźby karalne etc.
LOL jak się bawi, tak się bawi... i w tej kwestii nic się nie zmieniło.
Tak płakał ze śmiechu jak poczytał o walecznym teamie obróńców. Dobry temat na kolejny "Festiwal żenady" btw
no to LOL...
" Kto obraża uczucia religijne innych osób znieważając publicznie Przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych-
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności
albo pozbawienia wolność do lat 2
Red naczelny "liberte" L. Jażdżewski, który publicznie ośmieszył KK słowami:
Kościół Katolicki w Polsce, obciążony niewyjaśnionymi skandalami pedofilskimi, opętany walka o pieniądze i wpływy,
stracił moralny mandat do tego, aby sprawować funkcje sumienia narodu"
Skarga na niego już trafiła do prokuratury. Jest wyjatkowa zasadność zgodnie z ART 196 KK
...który przypomina, ze nie WOLNO PUBLICZNIE NAWOŁYWAĆ DO POGARDY I NIENAWIŚCI NA TLE WYZNANIOWYM
wystarczy wpisać w Goo... obraza uczuć relligijnych i wyskakują przykłady, że np 2017- 3 wyroki pozbawienia w.
2018- 2 wyroki pozbawienia..
więcej jest też grzywny.
Sprawiedliwa, jak zwyklę Dykta Ci odpowiedział i spaliłaś buraka.
Trzymała byś się protestu, nie odpowiadała, nie drażniła LWA, to teraz nie było by płaczu.
ile to już razy przerabialiśmy te Twoje strachy na lachy?
Nic się nie uczysz, non stop to samo.
Skoro do mnie akurat, to wyczuwam odrobinę litości. Dzięki za okazane serduszko:)
Osobiście doceniam , chociaż tyle dobrego:)
Polecę to Panu Bogu w modlitwie serdecznej za Ciebie
ooo jest i straszonko paragrafami, co za klasyka...
zapomniałaś się podpisać "prawniczka"
leć zgłaszaj, jak gdzieś widzisz łamanie prawa - kapitanie niemoc
Zatem wyśmiewania ciąg dalszy.
Dobrze, że np w samej mojej parafii jest dwóch pobożnych prawników.
Trzeba będzie usiąść razem i popatrzeć, przez ile lat znany nam pan forumowicz bezkarnie poniewierał Imieniem Bożym oraz Jego Kościołem.
Czekaliśmy cierpliwie, jak wobec dziecka na opamiętanie.
Teraz zwalanie swojej rzekomej krzywdy na jedną panią straciło sens.
Bo świadkami będzie co najmniej 10 osób. Przeciw jednemu dorosłemu.
Nie wiem, czy wszyscy są zgodni co do tego, że trzeba dać ostatnią szansę panu i wesprzeć go modlitwą do Jezusa Miłosiernego.
To ma sens, pod warunkiem, że pan zniknie nam z oczu, przestanie zatruwać życie.
Przepraszać nie musi, bo wymuszone przeprosiny są jak gorzki kęs chleba.
Myślę, że nikt temu Panu źle nie życzy. Cierpliwości uczymy się od Jezusa i raczej potrafimy wybaczyć.
Ale stanowczo nie pozwolimy więcej naigrawać się z SACRUM, CZCI NALEŻNEJ BOGU W TRÓJCY ŚWIĘTEJ JEDYNEMU. Nie wolno GO więcej obrażać!
Dziękuję Czcigodnemu X.
Mamy nadzieję, że Wielki Post pomoże nam odzyskać pokój i spokój wewnętrzny.
Jeszcze raz polecam film, który już raz widziałam: MIŁOŚĆ i Miłosierdzie/
Dzisiaj jedynka po 21szej. Ocenicie też Państwo rolę główną znanej obecnie i na pewno lubianej młodej aktorki:)
Tak potwierdzam wszystkie osobowości Sprawiedliwej są co do tego zgodne.
Ludzie mam jakieś dziwne Deja Vu.