Taki cytat jednego z księży znaleziony w internecie - "Kościół Katolicki w Polsce skończy się wraz z obecnym pokoleniem wszechwładnych biskupów".
11.34. To nie szanowny P :)
Dykciarz wciąż nie odpowiada na zadane mu pytania i ciągle myli osoby.
Mnie widział często tam, gdzie nie trzeba. Teraz napisałam ja:),
a on rzucił się na P. Czy to nie jest dziwne?
sprw
Ktoś Cię po prostu zrobił znów w balona z tym "P", po to abyś sama przyznała, że nawalasz tu z "gościa" od rana.
Naiwność twa nie zna granic!
Haha. Nie miałeś pewności, bo skąd.
A mnie, co przeszkadza, żeby zachować sprawiedliwość wobec P?
Coś mam do ukrycia?? Nigdy:)
Dalej, obiecał nam dykciarz odpowiedzieć na pytania, które są do niego skierowane.
Zatem, bardzo proszę:
1) Dlaczego Admin skasował co najmniej dwa Pana wątki?
2)Dlaczego podawał Pan niewiarygodne info dotyczące rzekomego kleryka " Krystiana"?
lat 27. Dlaczego kryje Pan podejrzanego? Nie wiedział Pan o wyrzuceniu go z seminarium duchownegoi w Sandomierzu i na Ukrainie??????????????? Dziwne.
3) Jakim prawem obraża Pan religijne uczucia katolików nazywając Wszechmogącego bogiem i równając Go z postaciami bajeczno- mitycznymi? Jakim prawem?
Liczy Pan na ciągłe nadstawianie policzka, czy spodziewa się przedstawienia paragrafu dotyczącego dyskryminacji KK?
1) Nie admin usunął, tylko ktoś zgłosił do usunięcia. Admin by zgłupiał, moderując 100 komentarzy dziennie. To zautomatyzowany proces inicjowany przez takich
2) Nie mogłem podawać, bo nawet nie wiem kto to jest. Pytałem, ale nie raczyłeś odpowiedzieć, bo nie wierzysz, że nie wiem. Jak tu więc z tobą dyskutować?
3) Bo jest postacią bajeczno-mityczną, nigdy nie udowodniono jego istnienia, mamy jedynie jedną książkę spisaną przez apostołów, którzy twierdzą, że istnieje. Chyba że przedstawisz mi tu dowody na to, że jest inaczej, to ja bardzo chętnie.
No to teraz przedstaw mi ten paragraf dotyczący dyskryminacji KK, wyjaśnij w jaki sposób nazwanie boga bogiem dyskryminuje KK, ja ci przedstawię ten o wolności słowa i wyznania i będziemy mieli remis, chyba że zechcesz wytoczyć mi proces o obrazę uczuć religijnych. Pasuje?
No i co sprawiedliwa? Nie jest Ci tak po prostu głupio? Po tym jak Dykta odpowiedział. Znów skompromitowana ogłosisz PROTEST? Jaki tym razem?
Proponuje "protest głodowy" dzisiaj, na złość Dykcie nie jemy kolacji.
W sumie to bez różnicy, bo wszystkie te PROTESTY nie ostały się dłużej niż niedzielna suma.
Kolejny dzień, "Festiwal Żenady" Teatr jednego aktora sprawiedliwa/katechetka przedstawia: bunt - protest.
Koniec tego drogi Panie, PROTEST - przerwa do następnego wieczora - Nie upływa raptem 10min Sprawiedliwa protest przerywa.
Wdaje się w rozmowy z Dykta jak szalona i na następny dzięń krzyczy!
Koniec tego drogi Pane, PROTEST - ja się do Ciebie już nie odzywam - Nie upływa nawet godzina, a Sprawiedliwa już Dyktę przyzywa.
Wdaje się w rozmowy z Dyktą jak szalona i na następny dzień krzyczy!
Koniec tego drogi Panie, PROTEST - ja tym razem z uśmieszka Dyktę traktuje, o tak: ":)" na protestu znak! - Nie upływa za wiele czasu, a sprawiedliwa znów robi ambarasu!
Sprawiedliwa jest z nami w tym wątku od 8:00 do 24:00 7dni w tygodniu, chętna do odpowiedzi na każdą zaczepkę. Nie zważać na protesty - to tylko głupie gesty!
Dykciarzu, chcesz się bić nie na żarty, proszę bardzo!
Odracasz kota ogonem od niewygodnych pytań, ale, przypilnujemy:)
Ustępujesz jako facet miejsca, proszę bardzo- odp na zarzuty:
1) Wiele razy, jak przypomniałeś- chciałam odpuścić. Kto ma przyjemność tracić wiele dni i godzin na coś równie bezsensownego, nie wnoszącego nic do życia ? Obiecywałam sobie, ze ostatni raz..
Nie, zdecydowanie!
Weszłam kiedyś z ciekawości myśląc, że tylko na chwilę.
Ale, nie. Wątek jest potrzebny. Skoro na razie mamy tylko jeden dotyczący wiary... Ludzie potrzebują rozmowy o najważniejszych wartościach i życiu.
Teraz czas dla mnie na Gorzkie Żale.
cd nastąpi:)
otworz sie na BOGA on jest miloscia z dedykacja dla walczacych o co?