A teraz dzieci dzwonią do Radia Maryja i się modlą z księdzem na antenie za rodziców, czy dziadków itp. No ale to rodzice wykręcają numer i dają dzieciom telefon żeby się modlili na antenie...
Nie jestem ładna nawet. Czy urocza? Nie wiem. Nie byłam najlepsza uczennicą.
Nie dałam się Oli- potraktowałam ją jak człowieka godnego szacunku:) Mimo wszystko:)
Jestem doświadczona w rozmowie z łobuzerią na żywo, to czego mam się bać online.
Ale można zgadywać dalej, hehe:) Jestem zdrowa i wyszczekana po mamie:)
To było do Dykciarza z podziękowaniem za pamięć i troskę:)
A na zakończenie tego dnia- Hit!
Jeżeli Ktoś chce przekonać się, jak Pan Jezus osobiście podsumował nam dzisiejsze rozmowy i polemiki, to można sobie wpisać w google: liturgia dziś
I będzie, co usłyszeliśmy dzisiaj w kościele tzn CZYTANIE, PSALM, EWANGELIA
Wcześniej nie zaglądałam, więc też byłam mile zdziwiona, jak w czytaniach Pan Bóg wytłumaczył bardzo konkretnie, co znaczy, że jest LEKARZEM.
Czyli Jego Słowo w punkt- przecież o tym,że Jego leczenie potrzebne- o właśnie o tym DZIŚ BYŁO PISANE.
Jeżeli Dykciarz i na to będzie wydziwiać, to zostawię już- BEZ KOMENT:))))))))
"Jestem doświadczona w rozmowie z łobuzerią na żywo, to czego mam się bać online."
To jakoś nie pomogło gdy "dyskutowałaś" z "dzieckiem" tutaj.
No chyba że tak odnosisz się do swoich podopiecznych.
To jednak był wstyd i kompromitacja oświaty w edukowaniu duchowym naszych "młodych".
Ktoś pisał, że zostałaś wywalona ze szkoły, to prawda?
Same kłamstwa:)
Ale , ile ich już było dzisiaj?
Mylisz się, Gościu:)))
I większość młodzieży jest bardzo w porządku. Łobuzeria to wyjątki. Biedne dzieci, którym trzeba pomóc. Jezus Najlepszym Lekarzem, oczywiście. Któż jak On?
A ja cały czas z młodymi:))) Takie powołanie:)))
A z " dzieckiem" tutaj to nie była rozmowa, bo dziecko jeszcze nie umie rozmawiać z dorosłymi. Jaka to rozmowa, jak na mamę mówi się stara???!!!
Rozmowa skończyła się szybko i do akcji- akcji musieli wkroczyć faceci.
Bo dziecko wykazało, że ma pogardliwy stosunek do kobiet.
Oni pokazali lekcję wych.
Nie kobieta ma prosić chłiopczyka o Szacunek! To jest zadanie dla mężczyzny. I tylko!
Ewidentnie dziecku brakuje męskiego wzorca.
Nie wiedziałam, że takie rzeczy trzeba tłumaczyć.
Mogę już iść na kolację??:)
Dziecko nie umiało rozmawiać. Co poradzić:(
Jeśli Ty popierasz takie zachowanie i bierzesz w tym udział, to naprawdę jest z Tobą coś nie tak i nie powinnaś mieć nic do czynienia z nauczaniem dzieci.
To kobieto były groźby karalne i grożenie nieletniemu. Teksty Typu "znajdę Cię w realu", "oglądaj się za siebie na ulicach..." etc. Brałaś w tym udział i nadal to popierasz. Za takie czyny można mieć sporo kłopotów.
Bardzo to ciekawa lektura jest dla tych którzy mają dzieci.
Ja jestem w głębokim szoku!
Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy.
Przyjdzie jej kiedyś odpowiedzieć za te czyny.
czytałem to też nie mogłem uwierzyć w to co czytam i to jest katechetka!
To nie była katechetka tylko ja.
Masz problem z czytaniem:)
mam ci to dosadniej wytłumaczyć?
Bo wiadomo, że to o ciebie chodzi. Kolejna podpucha? Prowokacja głupiej Oli?
Nic z tych rzeczy. Dzieciaki aż tak nie pyskują.
No chyba, że im każesz w państwie kota.
Idx spać dachowcu;)
Tak, to byłła głupia prowokacja. Przepraszam.
Wasz kot mruczek
Śmieszki, śmieszkami, ale ona serio może mieć przez to problemy, jakby ludzie się o tym dowiedzieli co tu wyprawiała. Szkoła może nie być taka wyrozumiała co do jej zachowania.
Kto wyprawiał, ja??? No, chcesz się bić czy będziesz płakać, bo dostałeś ode mnie wciry.
Teraz kopmentuj pajacu, hę???
No nic sprawiedliwa... miejmy nadzieje, że rozejdzie Ci się po kościach ten występek. Musisz mocno uważać co piszesz, bez znaczenia jak się podpisujesz. Miejmy nadzieję, że dyrektor tego nie przeczyta.