Festiwal żenady trwa w najlepsze - Teatr jednego aktora przedstawia: Sprawiedliwa Incognito
Niczym Clark Kent zakładający okulary dla niepoznaki, Sprawiedliwa usuwa podpis.
Teraz jestem Zenek krzyczy! Nikt mi nie powie, że jest inaczej! HA!
a teraz to nie ja, to jakiś randomowy użytkownik piszący jak Ja, HA!
Widziałem kiedyś kabaret jak chłop przebrał się za babę - powiem tak, mogą buty czyścić naszej Aktorce!
przeczytaj uprzejmie, co wyżej napisałem, bo drugi raz nie powtórzę. LOL
Dykta myśli, że jak on taki jeden egzemplarz , to i ona jestylko na tym forum= tylko ona i nikt więcej? buhaha
Taki o to refren mi do głowy wpadł:
"Tańcz głupia, tańcz, swoim życiem się baw!
Wprost na spotkanie ognia leć!
Tańcz, głupia, tańcz, wielki bal sobie spraw!
To wszystko, co dziś możesz mieć"
Tancz Glupia Tancz
Lady Pank
"I wariatka jeszcze tańczy...." - Maryla Rodowicz
Zaśpiewaj
Wariograf potrzebny. żeby nie było to samo co w Karagandzie: łapaj złodzieju, bo idzie złodziej.
Za szybka ekscytacja u dykty;)
Niech najpierw Dykta opowie nam jeszcze o tym niby kleryku Krystianie. To dopiero bomba. Jakoś przestał się kolegą chwalić?
Jak wam tego Dykty brakuje... Trochę dłużej go nie ma i już "katolicy" tęsknią
"Krystian"-"kleryk"- a nie dykta interesuje:)
oj Sprawiedliwa, Sprawiedliwa, co Ty byś zrobiła bez tego wątku na forum...
Od tego jest telewizja publiczna 22:03 żeby zaspokoić potrzeby wszystkich. Nam, wierzącym też się coś należy.
Czy my żyjemy w państwie świeckim , czy wyznaniowym do jasnej cholery?!
Chyba muszę wkroczyć, bo widzę, że Dykciarz jest za delikatny, a ta pirania wchodzi mu na głowę. Słuchaj, psycholko o wielu imionach i twarzach, ODWAL SIĘ KROWO OD DYKCIARZA, BO WEŹMIEMY SIĘ ZA TWOJĄ BIOGRAFIĘ, A WTEDY BĘDZIESZ CIENKO ŚPIEWAĆ. TY TEŻ NIE JESTEŚ ANONIMOWA I DUŻO O TOBIE WIEM. Jeszcze jeden wpis obrażający Dyktę i zacznie się kampania z tobą w roli głównej. Uprzedziłem.
Zbok? A może były niby kleryk.