Lepiej nie pytaj jej męża, bo pomysli, ze strugasz wariata;)hihi
No w której, oszczerco?
Jest dobre przysłowie: KTO SIEJE WIATR, ZBIERZE BURZĘ"
Zaraz cie tu ktoś posądzi, że zdradziłaś męża albo żonę
albo, że masz "rogi"
Obmawianie przynosi najwięcej szkody temu, kto narusza dobra osobiste.
Chcesz się czegoś ciekawego dowiedzieć o swojej rodzince, bardzo śłąwnej w o-cu?;)
Świat potrzebuje zdrowia i pokoju.
A my przychodzimy tu od Boga, czy od k.o.g.o.ś innego?
Może jednak Wlk Post uratuje czyjąś duszę?
Nawet nie wiemy, co jutro będzie z naszym życiem
Nie niszczmy się, szkoda zdrowia.
Niektórzy nasi znajomi umarli niedawno, niektórzy chorują.. Nie jest za wesoło:(
Dobrze, że chociaż niektórzy forumowicze dodają sił. Takie malutkie światełko w tunelu:)
Najwyższy czas, 11:19 :)))))))))))).
ZASTANAWIA MNIE JAKA MACIE PRZYJEMNOSC W CIAGLYM ATAKOWANIU KOSCOLA?
Uwaga! Ktoś z nastolatków zagubił się pomiędzy wątkami na forum.
nie wyniósł śmieci, nie posprzątał w pokoju, nie wyprowadził psa. Wychowawczyni dzwoniła, że nieobecny na zaj..online.
Czy ktoś widział? Bo nie mam z nim kontaktu od rana. Gdzie może być mój urwis kochany??
Moi drodzy Forumowicze,
Czy jest jakiś poziom żenady, którego nie da się przekroczyć? To pytanie od kilku dni sobie stawiamy wieczorkiem przed wejściem do tego wątku. I BAM!! zaskoczenie! Okazuje się, że niejaka sprawiedliwa/katechetka przekracza kolejny i kolejny i kolejny i wydaje się to nie mieć końca...
Może jednak ma, bo chyba coś ostatnio zrozumiała i przestała się podpisywać. Nadając dzisiaj od rana jako gość. (przykładowo 11:38)
Ciekawe jest też to jak naglę objawiają się "kibic" i "radek" z szybką pomocą, kiedy to sprawiedliwa jest w opałach.
Ten spektakl "żenady" czas kończyć. Zaczepki "mamy" pozostawiamy.
Zostaw WSZYSTKIE KOBIETY W SPOKOJU! Pogadaj lepiej z nami facetami damski bokserze. Bo za chwilę, znów będziesz się żalił, że takie chamstwo. Spoko LOL, nie irytuj się'0 JA TOŻĘ W T-mobile. O co, też mnie weźmiesz za niewiastę? Kicaj dalej malutki. LOL
Może ktoś ma, a może nie ma?@? Znowu szukasz dziury w całym? Podobno mama cię szuka( nie stra , ale mama)
Oprócz kibiców jestem jeszcze ja, też z T- mobile, jak widzę, większość. No i co, problem masz z tym? Czy tylko tak poskakujesz, bo myślisz, że cię nikt nie widzi? Opanuj się wreszcie, nie szukaj guza. Bo ci odbierzemy wejście i w tym wątku. Zapomn iałeś, jak straciłeś poprzedni?
Forum jest dla dorosłych. Ty nie jesteś , bo sam to pisałeś. Spadj.
Kiedyś wszędzie widziałeś Felice. Teraz ci się coś przestawiło. Kobiety nie zaczepiają cię, to z czym problem kurde masz?
14:48. Ale ty masz nawalone do gara. Ile ty już masz imion i nazw na tym forum i żeby cię nie podejrzewać, z góry uprzedzasz, że jesteś z T-mobile, ale większość tak ma. Większość tak nie ma, a ty jesteś pierdolnięta i dziwi mnie, dlaczego twoja rodzina udaje, że tego nie widzi? Cały czas bredzisz o jakichś dzieciach, pijąc do Dykciarza. Jeśli facet po studiach, pracujący, jest dla ciebie dzieckiem, to ja już nie mam nic do dodania. Poza tym dzieci, takie forum wariatów i dewotek mają w głębokim poważaniu i żadne tu nawet nie zagląda. Ogarnij się, głupia babo i zajmij domem i własnymi dziećmi.
15.01 Ja Gostek do Dykciarza
Wow. Spadła maska?
Nie ma żadnego dziecka????????Wow.
Kurde, to co szopki były, jakieś koty, dzieci ( kamufl) Ja pierniczę.
Dykciarz odsłonił twarz?
No no.
Chłopie spadam na razie, bo nie mogę wyść z szoku. Wody m uszę się napić, o kurde no???!!!:O
Zara odpiszę, jak wyjdę z szoku. WOW Dykciarz pokazał oblicze WOW< kurde no??
Dykciarz myśli, że katechetka nie człowiek. Nic nie wiesz. Pójdziesz na przedmiot ścisły , jak ci się życie popie...li sie gościu ilu młodocianym pomaga? Frajerze. Jak masz trochę szkoły skończonej to pomyśl, po co taki człowiek idzie do młodzieży, żeby ogarnąć poranionych. Rusz ty swoim garem, bo my nauczeni murem stawać za człowiekiem, zwłaszcza, gdy się należy uczucie wdzięczności. Zamiast NAS szukać u operatora, pomyśl, na kogo ty możesz liczyć, jakby co. Zasługujesz na wdzięczność/:O?