Musiała chyba się do ciebie dopasować, pajcyku;)
Może i taki miała cel, żebyś był odpowiedzialny, że jak jesteś do kogoś niegrzeczny, to nie ma bez konsekwencji, LOL
Ty będziesz robił hejt z ludzi, a ona to przekaże dalej i pociągnie dyskusję.
Bo na razie, to ty jesteś cały czas hejter. A ona nic ci nie zrobiła, Tak obiektywnie, frajerku.
Ona była zaszacunkiem, a ty- odwrotnie. Ona jest na poziomie, bo co napisała na forum- nie będzie się wstydzić. Może to sobie wydać
A ty gostek wystraszyłeś, nie było tak? Bo twoje wpisy są łee:( No i wstydu się najesz. Piszę obiektywnie, bo to nie moja sprawa. Myśl sobie, co chcesz, takie jest moje przekonanie.
Kole, ale tak obiektywnie. Jesteś z pogardą do kobiet. Na forum dajesz rade, no ciekawe w realu. Pisała wcześniej, że zna pół o-ca. Nikt jej tu nie poniewierał, odwrotnie , wspierali.
po co ci było kicać do niej. Prześladowała cie czy co. Ja nie widziałem czegoś takiego, bo bym coś napisał głupiego. ale nie było powodu. głupi jesteś bez powodu.
23:40 To Sprawiedliwa, Sprawdzone
przkro mi, że prowokacja się nie udała
no to jej cel nie został osiągnięty, prowokacja nie udana.
"LOL" się nigdzie nie przejął, że Sprawiedliwa będzie książke pisać, jeszcze sobie jaja z tego robił.
LOL
Kurde, no taki jest znim problem. Bekę robi, apotem krzyczy, że ktoś mu ubliża.
taki delikatny? jak baba obraźliwy.
Kurde, ale znim to nie rozmowa. On wyśmiewa, a na niego nic nie można bo krzyk.
i znowu jaja sobie robił? To on pajac jest czy co? nie dorósł do wymiany poglądów? To on zsiebie robi jaja, no raczej, Tak obiektywnie rozmowa?
Trochę starszy od niego jestem raczej.
Moje zdanie jest takie, że nie wolno być frajerem. Honor- podstawa.
W związku ztym, ja bym na jego miejscu kombinował , jak honorowo wyjść z "twarzą"
Odezwać się po ludzku, czy co?
Wynagrodzić jej tamto ośmieszanie. Głupia nie jest, doceni, że się jakoś inaczej odezwiesz. w końcu.że coś przegiąłeś albo coś.
Nojakoś zakończyć konflkt był bez sensu. Zresztą, zrobisz, co uważasz, ale przegiąłeś definitywnie.
Słyszeliście coś o religii na maturze? Czy to już średniowiecze?
Sami się nakręcacie.
82 225 odsłon. Parę godzin i 82 538. Rozmowa o Nitch'em. Czy coś nowego wniesiono do tematu? Wg. mnie, tyle co wiedziałem to wiem. Może nawet mniej.
" Ludu. mój ludu...?!
A Tyś Przyrządził Krzyż na me ramiona...
Tyś mi dał kupić furę za złotówki,
jam Cię wyczyścił z ostatniej złotówki.
82 538
82 560
3 godziny 22 odsłony, czyli co 7 min., mamy jednego co chce wiedzieć i nic nie wie. Ciągle bicie piany (to samo).