Jak to wyślesz, to od razu Cię zabiorą na przebadanie. Następny do poniżania się zabiera. Nie rób chociaż ty z siebie wariata. Żyj i daj żyć. ktoś cię zaprasza na forum?
A ciebie ktoś zaprasza? Wszyscy mają już dosyć waszej ciągłej obecności w naszym życiu. Nie da się z nikim porozmawiać na forum, bo wszędzie wtrącacie swoje chore komentarze. Macie rodziny, niech się wami zajmują, my nie musimy. Otworzą wam specjalistyczne forum i tam będziecie się wyżywać do woli, a od nas i od naszego forum wara!
Poczytajcie
https://tvn24.pl/polska/sprawa-ksiedza-andrzeja-dymera-ksiadz-alfred-wierzbicki-upodlenie-kosciola-przez-obecna-wladze-5023852
21:51. Dzięki. Niech sobie WSZYSCY obejrzą, poznają prawdę i wyciągną wnioski, jeśli nie zdążyli obejrzeć programu w TVN24.
21:12 To Sprawiedliwa. Wiem już jak patrzeć do kogo jakie posty należą. Zaraz rozwiąże sprawe Sprawiedliwa/kibic/radek/gość/katechetka.
Dziękuje A za pomoc w sprawdzaniu IP.
Wam się wydaje, że wierzycie w Boga. Wy wierzycie w obrazki na ścianach, i ludzi którzy was oklamują od prawie 2 tyś lat.
Ciemniak, to ty kłamiesz. Kto wierzy w kawałek papieru. Poganie. A ty kto jesteś, żeby ci wierzyć, hę?
21,12 To ja- sprw. Bo już skasowałam ten nick. Nie pasuje, bo jestem straszna zołza:) Dobranoc:)
Co haha, Gość_sprw z 20:57?
A propos, rezygnacja z postów Felice123@ (także innych osób) w ew. "publikacji" jest jakaś ... zbyt łatwa. Znacznie zakłamie to przekaz z Forum, co właściwie dyskwalifikuje jej wydanie.
Bynajmniej nie chodzi mi o gloryfikowanie jakichkolwiek postów, tylko o równowagę informacji i argumentów przekazywanych odbiorcy, aby ten wielostronnie i kontekstowo mógł dociekać prawdy.
Moje posty (te podpisane P) też proszę w niej pominąć.
P
Miałam wydać, ale...zbyt dużo emocji się przewinęło.
Wystarczy, że wielu dobrych znajomych śledziło i komentowało.
Po wpisie czcigodnego P- postawiłam kropkę. Nie potrzebuję takiej książki, w której jedni czują się bezkarni w ośmieszaniu innych, a za chwilę oburzeni, że jak można...
Turlam się ze śmiechu...
Potyczki Katechetki - Wydaje książkę Tom I
... i ostatni
Wiecie, że ona serio uczy nasze dzieci religi?
haha było skierowanie do 20.46. Odp na słowa Dykta itd..:)
gość P sie odwrócił... to już kolejna osoba...
tego już za wiele...
nie dostaniecie mojej książki nikczemnicy!
A to może jednak Ona jeszcze przemyśli?
Wydaje mi się, że teraz to ona wyszykowała małą prowokację, żeby niepełnoletni zastanowili się, że to nie ma tak: wyśmiałem i bez konsekwencji. W internecie nie zginie. A ona, co zrobi, tego nie wie nikt, hehe. Każdy pisał z myślą, żeby inni czytali.
To ja nie widzę problemu, czy jutro to zrobi, czy może za rok. No ciekawe:)
Kobieta zmienną jest. Za szybko to napisała. Może to była prowokacja? W sumie, powody były
Może to jest jej odpowiedź do wrednej OLI? Kto wie.hm
a co niby by ta prowokacja miała wnosić? LOL
Prowokację się robi w jakimś celu. Jaki cel był? Co zostało osiągnięte?
Pośmialiśmy się z pomysłu, parę osób faktycznie wzięło to na serio, bo w tych czasach nawet Najman pisze książkę. Katolicy z forum negatywnie do tego podeszli, reszta sie pośmiała.
Teraz sprawiedliwa za klauna robisz, czy jak?
Z tego, co ją znam, lubi żartować, byle nie ranić. a co chcesz?