Jeszcze coś mruczysz dachowcu? To przeczytaj od końca i ze zrozumieniem. Bo było forum, musi by ć real.
Kończę, bo zasmarkańcu zabrałes mi czas. Ale nas jest dużo. Może ktoś nawet mieszka obok ciebie. Tak więc. Pilnuj poziomu i nie rób siary, bo cie dopadniemy!
przestań grozić, bo się ośmieszasz człowieku
Nie widzisz jaki śmieszny jesteś? Serio?
Jeszcze kłamie mruczek. a widać, zeby tu się ktoś śmiał, oprócz twoich mruczanek?
Ignorować, pomijać. dziecko nie kumate. dziammocze w kółko
Toż to nie ma więcej niż 14 lat. szkoda gnojka. Ignorować i kasować
Tamten?Mruczaty? Ustalone, że niepełnosprawny to raczej będzie dziamotał. Ignorować go to się obrazi i finito.
i , po krzyku. Trzymajcie się stróże porządku społecznego, Dobra akcja. Szacun!
Ty, gość LOL. Nie masz krzywdy, po prostu obserwowaliśmy cię. Rzadko używa się takich słów. ale ty potrzebowałeś, żeby facet cię doprowadził do poziomu, bo przeginałeś we wszystkie strony. Albo pijesz, albo bierzesz i odlot. Uwierz stary, ludzie sie tak nie zachwują. Chyba tylko pod zamknięciem.
Weż się za siebie i z szacunkiem do normalnych, to i normalni będą ciebie lubić.
Teraz nas nienawidzisz, bo był krzyk. Kiedyś nam podziękujesz za lekcje wychowawczą.
Może jak sam będziesz ojcem. Świat potrzebuje dobrych. Dasz radę.
Spokojnie, ja wam wszystkim przebaczam, bo niewiecie co czynicie.
Wybaczam wam te wszystkie epitety.
Wybaczam wam wyzwiska.
Wybaczam grożenie mojej osobie. (co jest karalne, jakbyście nie wiedzieli)
Wiem, że wasz gniew pochodzi z wielkiej niemocy, jak i z prostego obycia.
Ja się na was nie gniewam, bo rozumiem skąd ten wasz olbrzymi żal.
Wyspowiadajcie się jutro pożądnie i sumiennie wykonajcie pokutę.
Teraz odejdźcie Bracia w pokoju!
Radek sam ze sobą "dziamocze" i "finito".
Jeśli chcesz udawać kilka osób, to pisz różnym językiem.
Radziu, kibicek Pełna kompromitacja
Trzeba będzie się długo jutro spowiadać ze swoich czynów na forum, a co dopiero głowa popiołem posypana.
Wiem jednak, że tak naprawdę nie gniewacie się na mnie, tylko na waszą niemoc. Dlatego JA wam wybaczam.
Idźcie w pokoju spać!
LOL
Kibic, widzisz go, jeszcze coś popiskuje. ale, ale. Aż taki głupi nie jest, cos tam dociera. Próbuje nas teraz z wiarą!
Proszę o zchowanie na poziomie.
Spokojnie, ja wam wszystkim przebaczam, bo niewiecie co czynicie.
Wybaczam wam te wszystkie epitety.
Wybaczam wam wyzwiska.
Wybaczam grożenie mojej osobie. (co jest karalne, jakbyście nie wiedzieli)
Wiem, że wasz gniew pochodzi z wielkiej niemocy, jak i z prostego obycia.
Ja się na was nie gniewam, bo rozumiem skąd ten wasz olbrzymi żal.
Wyspowiadajcie się jutro pożądnie i sumiennie wykonajcie pokutę. (pamiętajcie "postanowienie poprawy" - aby nie było tylko na pokaz)
Teraz odejdźcie Bracia w pokoju!
Wasz LOL
Jaro masz rację,to szczekacze ubiegłej epoki.
"finito" charakterystyczny tekst. Już nikt tak nie mówi.
Gdy usłyszycie gdzieś w realu "finito", to będzie Radek z "chłopakami".
Zleciały się mnogie osobowości Ciemniaka/Felki i Dykciarza i dyskutują i wałkują o to co było wałkowane 10 stron wcześniej w tym wątku. Ale dno.....
22.40 Zanim znów zapragniesz przemówić do słuchaczy, zrób to po polsku- pisze się porządnie
a nie pożądnie:)
Jak więcej nie będziesz poniżać- możesz dopiero żądać szacunku. Potraktowaliśmy Cię ekstremalnie, żebyś wiedział na przyszłość- że nie robić drugiemu, co Tobie niemiłe. Jak będziesz kulturalny, zdobędziesz.
Ta nauka przyda ci się, gdy będziesz chciał dobrze wychować własne dzieci. Spokojnej nocy.