Wątek o królu kotów zamknięty???!!!!
Czyli teraz będzie tylko po ludzku powiedzmy???
JAKA ULGA:))) DLA NIEKTORYCH:)))
Reinkarnacja skończona. Dla jednych ni....hi rwana.
Dla pozostałych Życie:)
Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie dzięki nim...
To tak, jakby Niemen śpiewał dla Ostrowca:)
gniewanie sie na BOGA jest slaboscia ,z ktora zmierza sie wielu ludzi zarowno wierzacych jak i niewierzacych
To Dokładnie jak gniewanie się na Dyktę. Tak naprawdę nie jesteście źli na niego, tylko na prawdę którą wam objawia i z która ciężko wam polemizować. Ból własnej porażki przekładacie na gniew na Dyktę!
Gniewać się na dyktę??
Czy ktoś będzie gniewać sie na kawałek brudnego papieru, że sie plącze pod nogami. Koppnęło się i zapomniało. Synku, idź lepiej do mamy Twojej. Ten pan nie nadaje się. Chcesz, żeby dzieci na podwórku wołaly na ciebie koci wnuczku?
19:23 Spokojnie, teraz już wiem. Twój gniew wynika po prostu z Twojej niemocy i słabości. Wiem, że dużo Cię ostatnio spotkało. Dykta wykazał wiele rys na Twoim idealnym obrazku. Przełamał te niezłomne prawdy życiowe siłą mocnych argumentów.
Pamiętaj siła bierze się z tego, kiedy potrafimy się przynać do porażki. Zbieramy się w sobie wstajemu i walczymy dalej silniejsi.
Myślę że słowa Dykty wzmocnią Cię spojrzysz szerzej na kilka spraw i wyjdziesz silniejsza do kolejnej bitwy!
Trzymaj się cieplutko i z Bogiem!
Dykta nic nie wykazał, co najwyżej swoją fobię i niechęć do Kościoła. To nieszczęśliwy i zakompleksiony człowiek. Tyle pokazał.
A dlaczego sądzisz, że ktoś gniewa się na Boga?
!9.09 dziecko, koledzy się z ciebie w szkole śmieją. Powiedzieli, ze jesteś dziwny.
Tak się objawia pranie mózgu w sekcie. szkoda Ciebie. Nie masz rodziny żadnej? Nie martwią się o Ciebie?
Wszędzie widzicie jakieś dziecko ostatnio. Może wam to pomaga w wytłumaczeniu sobie jakiejś porażki. Zapewniam was, że w tym wątku jest więcej osób niż Dykta i jakieś wasze dziecko, które wszędzie upatrujecie z uporem maniaka.
Tak jak w 19:37 Przyczyny waszego gniewu, który uzewnętrzniacie poprzez chamskie odzywki, straszenie i obrażanie się zostały zdemaskowane.
Pamiętajcie porażka w rozmowie z Dyktą nie jest wielką ujmą.
20.34 No, jak się dziecięce wywody produkuje dla dorosłych, to cię dorośli ustawiają.
Przecież wiadomo, że nikt pełnoletni nie będzie właził w tyłek choremu na głowę. Spadaj dziecko do tego drugiego wątku, Może się zlituja i przywrócą, jak ładnie poprosisz;) hehe.
Zauważ, że nas tu sporo, ale już nikt nie jest zainteresowany osobistą rozmową z debilem. Miau.
Prawda zabolała? No zabolała, bo jak tu przyznać, że się poległo w rozmowie z Dyktą.
Znów te puste epitety i tupanie nóżkami. Ja wiem w taki prosty sposób okazujecie swoją słabość i niemoc. Przykre! Dlatego nawet nie mam jak się na was gniewać. Jesteście właśnie jak te dzieci, których zachowanie przypisujecie innym.
Trzymaj się cieplutko Kibic Bóg z Tobą!
Wstrząsający reportaż o wstrętnym, molestującym uczniów księdzu Dymerze. Sprawca przez lata bezkarny, awansowany, żyjący w dobrobycie.
A hierarchia kościelna i również politycy nabierają wody w swoje parszywe, zakłamane gęby.