Ktoś napisał że kijem się nie zawroóci Wisły
Świat idzie w swoim kierunku i tego nie da się zmienić
NIE ZAPOMNIJCIE O OGLĄDANIU "KAWY NA ŁAWĘ", "LOŻY PRASOWEJ" I KOLEJNEGO FILMU DOKUMENTALNEGO EWY EWART. MOŻNA TO WSZYSTKO OBEJRZEĆ W ŁÓŻKU RAZEM Z UKOCHNĄ LUB UKOCHNYM:) POCZĄTEK JUŻ O GODZ.10:45 - TVN24.
* RAZEM Z UKOCHANĄ LUB UKOCHANYM. Sorry, chciałem tak szybko napisać, bo moja ukochana nie może długo być dzisiaj sama.
No, jeśli ktoś preferuje styl TVN i jemu podobne... Dlaczego MAMY nie zapomnieć?:) Zdziwienie;O
Chyba są lepsze sposoby na spędzenie z ukochana Osobą Dnia Świętego Walentego ( Świętego niestety dla niektórych, co maja alerghię na świętości, haha)
Sprw. W punkt!!! Genialnie załatwiłaś Gościa 10.21 TAK TRZYMAĆ!
Dokładnie:D antek:D 10.30
Są bardziej romantyczne sposoby, by umilić ten dzień. :)))
Ale jeśli ktoś w łóżku będzie wąchał takie "kwiatki" jak specyficzne media............
to, co zostaje, żeby gość tamten zrozumiał- MIUUUUUUUUUUUUUUUU;)
Marzec się zbliża, będziemy słuchać wycia kotów;)
Moja miłość jest trochę większa niż ta, która się pokazuje w lewackich mediach.
Swoja drogą, zauważyliście, co te media mają do zaproponowania, oprócz walki z KK i owsiakowym róbtaco...
JEDNO WIELKIE NIC (
Są lepsze sposoby na spędzanie walentynek niż siedzenie na forum - napisała, siedząc na forum...
Musimy w końcu nauczyć się, co ma dobry wpływ na nasze życie, a co zaśmieca umysł i sprowadza na bezdroża. Bez pomocy Ducha Świętego się nie obejdzie.
Nawet św Walenty, patron chorych psych. przestrzega, żeby miłość głupia nie była i nie doprowadziła do dziwnych objawów typu padaczka.
Dziś,3.13 Dopiero zauważyłem. Bardzo mądry wpis!:) Respekt
Do niektórych
,, Dopóki wszystko się udaje,
Bóg wydaje się niepotrzebny"
Nie zapomnij
pomodlić się
dziś wieczorem
ponieważ Bóg
nie zapomnial
obudzić Cię
dziś rano
prawde pisze gostek 10;43
,,w szczesliwych chwilach- chwal BOGA W trudnych chwilach- szukaj BOGA W spokojnych chwilach- ufaj BOGU W kazdej chwili- dziekuj BOGU'
13:12. W której sekcie religijnej pobierałeś nauki?