!@#$%^&**()_+^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
@22,25 Jeśli zrozumiałeś to, co napisałem wyżej, uznam , że nadajesz się do dyskusji w naszym zacnym gronie.
Startuj koleś z odpowiedzią. Odpiszę, czy zdałeś EGZAMIN. Powodzenia!
Dziś w telewizji mówili o kolejnym zboczeńcu w sutannie. I ten potwór cały czas awansował. Straszna mafia w tej instytucji.Kryją zboczeńców.
Widzę, że u ciemniaka stara śpiewka - cóż że kosciół mordował i morduje, skoro inne mordercze reżimy mordowały jeszcze więcej :) Ta sama strategia co u psychofanów pisu, którzy na każdy zarzut względem swej ukochanej, jedynej i nieomylnej partii, zawsze odpowiadają chórem "a za pełoooo"... Róznica jest taka, że ja się z komunizmem nie utożsamiam, ty z kościołem jak najbardziej, więc i akceptujesz jego grzechy i grzeszki, bierzesz je także na swoje sumienie. No i standardowo - kto wspomina o zbrodniach kościoła, ten komunista, to przecież takie proste. Wracając do tematu - doczytałem właśnie, że nasz kochany biskup Hoser też był wówczas w Rwandzie i być może nadzorował też ratowanie tyłków księży, którzy troszeczkę się zapędzili w ludobójstwie. Bohaterska postawa polskiego kościoła, który nawet w ogniu wojny potrafi zadbać o swoich, nie przestaje mnie zadziwiać.
Gościu z 22:52, jest ich tyle, że ja już nawet w wątku o naszym proboszczu ich nie dopisuję, bo przestałem ich liczyć dawno temu, w zasadzie zobojętniałem na kolejne doniesienia o kolejnych pedofilach w sutannach, podobnie chyba jak wszyscy przywykliśmy, że pedofilia to po prostu taka choroba zawodowa księży. Dobrej nocy życzę i niech Bóg-Kot dba o wasz dobry sen!
Niestety, odpowiedź błędna. @22.28 Nie został zaliczony do naszego grona.
Zgadza się, Radku. Nie zdał egzaminu na forumowicza.
Zatem, nie pozostaje nic innego, jak pomijać Dykciarza i jego giermka. Aż do skutku;)
Co teraz będzie z dykciarzem? Lekarze nie chcą go leczyć. Ten Doktor został pochowany...
Oj ten Dykta, Dykta, ledwo się pojawił i już wszyscy przybiegli. Lecicie jak muchy do lepu. Wyszło standardowo, Ciemniak próbował coś zagaić, ale poległ sromotnie. Sprawiedliwa się obraziła, ale i tak pisała dalej. No i teraz bonusowe konta próbujące go atakować personalnie. Nic się nie nauczyliście moi drodzy z poprzednich porażek w spotkaniach z Dyktą.
01:46. Pogięło Cię? Kto niby tak przybiegł na powitanie Dykciarza? Mam wrażenie, że to Ty nim jesteś i popadasz w samouwielbienie. Na moje oko ten cały Dykta ma jobla na punkcie Kościoła. Można być niewierzącym, ale żeby aż tak zapalczywie walczyć z Kościołem, to lekko podejrzane. Ktoś go na siłę chce nawracać? Chyba nie, to dlaczego tak się broni, wynajduje milion powodów, aby udowodnić, że on ma rację, wszyscy powinni postępować tak jak on i dlaczego robi to z takim zaangażowaniem od kilku lat? Moim zdaniem sprawa ma jakieś tajemnicze, drugie dno, ale nie moje małpy, nie mój cyrk. Na marginesie, Dykciarz, to nie mój typ pod żadnym względem. Nawet jako kolega. Podobnie, jak zdewociała Felicja i wredny ciemniak. Nie trawię ludzi walczący o swoje zdanie po trupach, ale niech się produkują dalej, jeśli nie mają większych ambicji i możliwości zaistnienia w świecie, niż na forum.
miałaś nie pisać do jutra wieczora!
Ale przecież ten Seromba dostał dożywocie. Zwyrodnialców w ekstremalnych warunkach w wielu przypadkach można znaleźć. Nie wyłączając kogoś w KK, jeśli ten tuszując zbrodnie działał z premedytacją. Jednakże nie można wykluczyć, że działanie innych mogło początkowo mieć zabarwienie domniemania niewinności, wobec nie dopuszczenia u nich do myśli niewyobrażalnego dysonansu między oczekiwaną do spełnienia przez duchownego misją, a możliwością popełnienia przez niego zbrodni.
P
Jesteś obsesyjnie chory dykciarzu. Masz fobie na punkcie księży i kościoła.
Tak, jak Gość napisał wcześniej, ja też sądzę, że sprawa ma drugie dno. Być może trzeba połączyć pewne fakty: Tarnobrzeg- s. duch w Sandomierzu( wydalenie)- Ukraina ( krótko)- Ostrowiec. Są zdjęcia z Tarnobrzega. Ludzie zaczynają mówić coś zupełnie nowego. Czekamy na to, że jednak odsłoni się drugie dno!
Proponuje przeanalizowąć jeszcze raz wszystko co Dykta napisał w tym wąku, a do tego wątek z Bogiem-Kotem. Możliwe, że znajdziesz sporo odpowiedzi. Do dzieła Watsonie! Podziel się z nami wynikami, za parę dni już powinieneś coś mieć.
Dykta będzie twoją Walentynką!