21.32 a już chciałem odpalić text: Goścoiu, Ty stary rowerze...
Ale nie, sorki. Kazli trzymać poziom. To baczność Gościu, trzymaj się podłogi:)kawałka
OGLĄDAJCIE DZISIEJSZE "SZKŁO KONTAKTOWE". Początek już za parę minut - TVN24.
Głupio wierzyć, że zrobiła to jedna istota.
W TVN24, za dnia, prof. Bogdan Góralczyk z UW powiedzał, że media to informacja, a infornacja, to władza. Ubolewał, że z Węgier wyprowadzono fundację Sorosa itp.
Z kolei wieczorem, także w TVN24, prof. Paweł Śpiewak powiedział, że media zawładnęły umysłami i duszami ludzi. Wspomniał o antysemickich pismach wspierających PiS i takie tam.
Tak mi się tylko przypomniało, bo właśnie przeglądnąłem podział runku medialnego w Polsce, strukturę własności i koneksje właścicieli.
P
No i teraz ciekawe, kto tu kłamie w tych mediach, a kto uczciwie podaje informacje.
Co zrobić, gdy rzeczywistość ma się nijak do teorii lewakow? Jak żyć?
Fajnie, że ktoś o tym wspomniał, bo najczęściej Kościół nie chwali się , tylko po prostu działa. Nie przez jeden dzień w roku:)
A jeśli, ktoś nie działa, nie pomaga, to nie znaczy, że trzeba zaraz sie wyżalać. Naprawianie świata najlepiej zacząć od SIEBIE:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
,,psy kochaja swoich przyjaciol i gryza wrogow,inaczej niz ludzie'' Zygmunt FREUD
Niesamowite jak działał pewien proboszcz o imieniu Józio
Po prostu zło jest bardziej medialne niż dobro a lewaki to wykorzystują.
Widzę, że ty nadal bezrobotna. Który to już rok leci i tak dzień w dzień dyżury na forum i piepszenie od rzeczy. Ile można?
Z kimś mnie mylisz 11:50. Nie jestem kobietą, nigdy nie byłem i nie będę ;)
Gość 11:50 musi mieć chorobliwą obsesje. KWW-owski nieszczęśnik.
I owszem. Kim ty już na tym forum nie byłaś? Nie mam ochoty z tobą rozmawiać. Bujaj się Fela, pojutrze niedziela:)
Myślę, że masz obsesję i powinieneś skonsultować to z jakiś specjalista. To musi być straszne widzieć wszędzie jedną osobę. Jednak to nie mój problem. Nie zaśmiecaj tylko wątku chory człowieku, to tyle z mojej strony pajacu.
Kiedyś tacy jak on wszędzie widzieli mnie.... Chyba zaczynam tęsknić za "paranoicznymi dzieciakami" :)