PYCHA
Próżność ,drwina z innych, zadufanie w sobie to widać w wielu wątkach u kilku osób walczących tak naprawdę samych z sobą.Biedni zagubieni ludzie szukający ,,poparcia" a może i pomocy na tym forum
Żale za popełnione grzech najlepiej zawsze zaczynać od siebie.
Parafianin 8:33
nie modlitwa za parafię tylko za parafian!
Poza tym, ludzie składali w kopertach ofiary na "kościół". Tak było ogłaszane w styczniu. Można składać ofiary lub wpłacać na konto.
Teraz jest druga kolęda i znów ulicami lidzie składają ofiary w kopertach. A jak tu nie dać, jeżeli jest moja ulica i sąsiedzi patrzą czy dałam ofiarę.
Nikt nie wie, że to już druga w tym roku.
To kto kogo w balona robi?
11:01. Sami jesteście sobie winni. Tyle lat być robionymi w konia bez słowa sprzeciwu, to nawet nie jest mi Was teraz żal.
Czy jesteś koniem?
11.20Tzn??
Ludzie patrzą, czy dajesz ofiarę?
Nie musisz nic dawać ze względu na ludzi. Powiedz im to. Pozdr:)
Czytam to wszystko i nabieram przekonania, że ludzie przez te pandemie stali się nie do wytrzymania
Sojusz tronu z kościołem
https://youtu.be/4zWa16M6tHY
Parafianin - rozlicz się publicznie z wydatków. Przychody, dochody parafii - tak jak inni twoi koledzy to czynią. Wiadomo, kto te słowa pisze.
Znowu ktoś słabo zorientowany poucza. Od tych spraw jest diecezjalny KS DYR Ekonom oraz jego zastępcy, którzy maja kontakt ze wszystkimi parafiami w danej diecezji.
Poza tym są wizytacje ks Biskupa, również w tych sprawach.
Masz jeszcze jakiś problem?
Wizytacje hahaha śmiech na sali raczej objazd parafii po kase
Ludziom ceny drastycznie podnoszą, wprowadzają nowe podatki, a drugą ręką wspomagają toruńskiego szamana. Oto sprawiedliwe państwo paranoi i schizofrenii.
Nie mówmy o Towarzystwie Wzajemnej Adoracji, a o rozliczeniu z parafianami. Oni mają chodzić do Biskupa? Może Papież będzie coś wiedział w tym temacie?