Czyli nie wiesz, to dlaczego kłamiesz? Ojciec Tomasz?
W moim kościele było pełno. Myślę że na Sandomierskiej też.
!5.09 Przyjdx do mnie to Cię wyspowiadam
18;57. Dobra, ale zrobimy machniom. Najpierw ty mi się wyspowiadasz na kogo przepisałeś ten dom z naszych datków w Grzegorzowicach, a potem ja ci powiem o moich grzechach, dobrze?
Masz szczegółowe info, to do kościoła i zakrystii też trafisz. na forum nikt nie musi opowiadać całemu światu. Przyjdź , dowiesz się wszystkiego
Albo, jeśli koniecznie chcesz rozmawiać publicznie, to najpierw podaj swoje dane i nr tel. Będzie wiadomo, czy terrorysta?
Ty się chyba z ch....... na głowy zamieniłeś. Jaki terrorysta może się interesować takim wsiowym kmiotem i drobnym kombinatorem, jak ty? No weź minie nie rozśmieszaj:)
dzięki terrorysto za litość nade mną, takim nędznym robaczkiem
17.03 Poczytaj sobie, czym zajmuje sie lux Veritatis
i przestań nudzic Rydzykiem. Kogo to obchodzi.
Co za paranoja. Jakieś szczeniaki tu wchodzą i w kółko te same pierdoły.
Dykciarz@ z 12:14,
ja tam nikomu nie wypominam kosztów. Ale:
Mam nadzieję, że także Józef Różański, Julia Brystiger i cala rzesza innych im podobnych, którzy bez pardonu gruntowali obcą władzę w zniewolonej Polsce, ma poczytne miejsce w tym muzeum.
Plujecie na kościół i księży.Tak nie można.Wszedzie są dobrzy i źli .Na tym forum zapewne też.Czy macie z tego opluwania satysfakcję?Co wam to daje?w czym pomaga? Nie rozumiem
Po prostu ludzie nie znajdują pięknych słów aby opisać pedofilię, często im nerwy puszczają, jak się dowiadują o takich przypadkach. To wszystko. Wielu pisze bez obrażania, pokrzykiwania i rzucania błotem. Przykładowo Dykta, który zawsze pisze merytorycznie i na poziomie.
Na swoim poziomie, pytając czy pomnik ma uczucia.
A widzieliście ostatnio na mieście
Frajer prowadził kota na sznurku. Pytanie za sto zł. Kto to może być???
No, jakaś podpowiedź merytoryczna koniecznie?
Ktoś nam wszystkim znajomy?
65B....no, ciepło, cieplutko>>>
20;03 dasz 100 to zgadnę.Czy to ten co kota czcił?
19;52 a kim jest Dykta? Co on pisze i na poziomie?To ksiądz?
Tak, Dykta jest mocno uduchowiony. Ksiądz? Nie do końca, ale jest tu swoistym mentorem dla wielu i takim przewodnikiem życiowym. Bardzo ciekawa postać ze świetnym "piórem".