Sam sobie bije brawka;) hehe
napisz nam coś jako "Ojciec" zabawniejszy wtedy jesteś
Nie muszę się pod nikogo podszywać. Nie jestem z papieru ani kalki
12.37
to nie zgorzknienie, to realne sytuacje z jakimi się spotykam w parafii.
Za co by utrzymał tak drogą furę?
Na pewno zakasał rękawy i uczciwą pracą w pocie czoła na nią zarobił.
14;22 nie wiem o jaką parafię biega
Wiem i znam osobiście sytuację,żeby ojciec(sadownik) kupił synowi(księdzu) ,, bogatą furę"
Tak nie można pisać jeżeli nie mamy pełnej,, wiedzy"
I to jest konkret. Brawo.
A nie jakieś żałosne... ktoś ma , ja nie mam. Ja mam- ktoś ma więcej.
08:43. Nie wiesz przypadkiem, czy u Ojca Tomasza można się wyspowiadać "DOUSZNIE"(jak piszesz wyżej)? Bardzo mi zależy żeby było INCOGUTO. Sprawa pilna!
18.34 Przyjdź do zakrystii i po prostu zapytaj:)
Jak to, to "ojciec Tomasz" nie jest zakonnikiem? To na jaką zakrystię mam chodzić? Ciemniak13 vel ojciec Tomasz, znowu ci się nie udał kolejny blef. Który to już raz? Chyba 1236:)
Napisz swoje imię i nazwisko. To Ojciec Tomasz też napisze Ci, o jaka parafię chodzi i poda adres w powiecie. Pasuje?
19:07. Ja, jestem Miś Uszatek, a Ty ciemniak13 z Patronackiego, czy jego była koleżanka stosunkowo bliska?
19.13 Spadaj do swojej bajeczki, uszaty< buhaha
Widzę, że nie masz pojęcia o zakonnikach 18:49. Zielonego pojęcia. Oni też pełnią posługę w parafiach, np w Krakowie są karmelici na Karmelitańskiej i normalnie odprawiają msze w kościele, więc i zachrystia jest.
22:33. Co mnie obchodzi Kraków? Tu jest Ostrowiec i nie ma żadnego zakonu, to głupie tłumaczenie.
Wątek założony w marcu 2017 roku. To ilu już odeszło? Coś chyba słabo, bo w kościele pełno ludzi.