Ej no, Gościu 13,12 Masz z większym szacunkiem podchodzić do mojej Pani nauczycielki. Tak się składa, że pisaliśmy ze sobą na fb. Podobało mi się, że potrafi bronić NASZEGO KOŚCIOŁA, i postanowiłem dodać coś od siebie. Nie masz gosciu nic na swoja obronę , tylko żałosny atak. Tak jak ona pisała, masz tendencje do kłamstwa. Przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz, ale z większym zrozumieniem. Trzymaj się/prawdy, TO NIE POLEGNIESZ TAK JAK TERAZ. Czółko:)))
Tak, to by potwierdzało, to co napisałem wcześniej o Tobie. Nic nie muszę dodawać sam, tak dobrze się "przedstawiłeś"
22.18 A dlaczego ona miałaby być kotem??? To nie dykta
Beznadziejna dyskusja. Jedni będą we wspólnocie kościelnej i będą tolerować niegodne zachowania księży, inni nie. Jak im nie przeszkadza ksiądz, który gwałci, molestuje - tylko pogratulować.
8.33 Protest. Widać tu kogoś, kto toleruje niegodne zachowania ?
Ja na pewno jestem przeciwko przestępcy.
Poniewaz takiego nie spotkałam osobiście, a znam, tak jak i TY zapewne wielu księży. ..
To po co takie słowa. Jesteśmy prokuratorami czy co? Sądy zrobią to lepiej od nas.
Każdy niech zajmuje się tym, w czym jest dobry, co nie? Pozdrawiam!
Nadal ciekawi mnie to, gdzie i od kogo foliarz uczy się cywilizacji przemocy ( w komunikacji społecznej)
Czy rodzice życzą sobie cywilizacji ulicznej dla swoich dzieci i wnuków???
To jest pole, z którym mamy do czynienia na co dzień i pole walki o lepsza przyszłość dla następnych pokoleń:)
8.33 Skąd tyle nienawiści w jednym zdaniu????? Ktoś zrobił Ci krzywdę, albo Twoim bliskim?
Łatwo rzucić oskarżenie, nie które nie ma konkretnych dowodów, bo nikt nie był świadkiem grzechu. Bój się, zeby ktoś Tobie nie przykleił łatki przestepcy. Na szczęście w kościele jest procentowo najmniej takich psychicznych. zastanów się, co bredzisz.
8;;33 nienawisc jest uczuciem prostackim-maszfobie
nienawiść wraca do tego, kto ja sieje. Uważaj na swoje serce- 8.33
23.40 wczoraj. Nie udało ci się napisać nic mądrego. Wytłumacz się lepiej, gdzie nauczyłeś sie aż takiej KULTOORY??hehe
Bóg jest tylko jeden, reszta to podróby!
9;15 - a jaka nieprawda we wpisie 8;33? Są normalni i są zboczeni - zaprzeczysz?
Broń się, zanim trafisz do czubków. Ludzie są różni. dajesz za kogoś głowę, ze jest taki czy traki. Może ktoś będzie chciał coś napisać brzydkiego o Tobie. Jak się wtedy obronisz. Język jest bardzo pożyteczny, ale czasami odbiera życie. Twój nie wnosi nic pożytecznego oprócz bluzgi. Niech ta bluzga zatrzyma się na twojej osobie.
Co to jest bluzga? Bluzg, to o ile mam podstawową wiedzę, to rodzaj męskorzeczowy - musisz się @gostek jeszcze sporo uczyć.
A więc wszystko kojarzy ci się z rodzajem męskim. Bluzg??hehe dobre;)
Do pana Gościa: co to jest kurza twarz: męskorzeczowy? Chodziliśmy do innych szkół??;)
wystarczy trochę wiedzy - to nie boli - i będziesz wiedział co to jest męskorzeczowy