takie ble ble ble i żadnych konkretnych odpowiedzi na pytanie czemu Bóg pozwala na najgorsze zbrodnie
Teraz nie zatopi niewiernych i nie spali, bo wiesz skąd ogień i wodą przychodzą. Okazuje się, że to nie jest Bóg, to może i wtedy to nie był Bóg.
Kultura ,,wyzwolonych z ciemności " wysokiego lotu
!5.44 Płacę za internet. Mogę tu być, jeśli zechcę. Łobuzeria mi nie straszna. Ja Ciebie nie wyganiam- 15.44 chociaż jesteś kulturalny inaczej.
" Co Bóg chce nam jeszcze powiedzieć?"
Nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, a przecież to do Niego należy ostatnie.
Jeśli płacisz za internet, to przenieś się ze swoimi bajkami i pseudo mądrościami na FB, którego ci zablokowali. Ty to masz szczęście, wszędzie cię "lubiom":)
To samo można o Tobie napisać 16:07. Idź na FB pisać swoje "mundrości" to Cię zbanują.
Ciekawe czy gościu bywał na strajku kobiet?
Kultura?
Musiałbym być na twoim poziomie, aby udzielać się na FB. Nie cierpię na grafomanię, tak jak ty i nie mam też potrzeby udawania kogokolwiek, tak jak ty - wielką katoliczkę. Babo, jesteś pusta, jak afrykański bęben i fałszywa jak "złota" biżuteria z tombaku.
No jasne. Tam nie byłbyś tak anonimowy jak tu. Ukrywasz się za TOR'em bo się czegoś obawiasz. Sam o sobie świadectwo wystawiłeś. Krytykujesz innych a sam jesteś malutkim, zakompleksionym człowieczkiem, jak to się mówi "Cwaniak w necie, pi.da w świecie" ;)))
Pisz jeszcze bo gdy piszesz przechodzą mnie dreszcze
14:47 - No i oczywiście racja po mojej stronie. Żadnej odpowiedzi mi nie udzielono. Ale to było do przewidzenia.
Realista.
Serio myśleliście, że coś odkrywczego wam tu powie Sprawiedliwa, Felcia czy Ciemniak. Ich wiedza i poziom wypowiedzi nie są w stanie nawet zbliżyć się do poziomu Dykty. Tylko Dykta reprezenruje tutaj przeciwny biegun.