Admin nie wszystko dykcie przepuszcza???? O ja Cię... Teksty idą do moderacji??? Czego rodzice nie zdołali wychować to admin pięknie wykorzeni. No w końcu, w tej całej pandemii- forum zdrowieje. Brawo admin!!!
Posłowie i członkowie PIS razem z Kurią i Biskupami zadecydowali się siłowo wystąpić przeciwko narodowi. To Kościół z każdej ambony nawoływał do głosowania na PIS.
Posłowie PIS i ich rodziny oraz Hierarchia Kościoła Katolickiego zdecydowali się na wariant siłowej rozprawy ze społeczeństwem. Polecono policji użyć siły wobec każdego kto będzie walczył o zachowanie konstytucyjnych praw. Czy Kościół przejmie cześć mienia po upadłych przedsiębiorcach ?
za: Dariusz Nejman
Co to za naukowiec i religioznawcą
A. Nejman? Jakie ma osiągnięcia? Autorytet od czego?
od walki z wielkim syjonem i SB CKIMI kapusiami kościelnymi i kościelną masonerią
foliarzu z 10:04,
Czy przypadkowo wymieniłeś trzy podgrupy tego samego sortu ludzi?
Igrajcie dalej z ludźmi i płaczcie nad likwidacją niestosownych wątków.
Admina zaś , pozdrawiamy i dziękujemy za dyscyplinowanie łobuzerii.
KULTURA MA MOC!
Druga kolęda w tym roku. A finał do przewidzenia: koperty. Tylko nie puste.
OGŁOSZENIE, Drodzy Parafianie,
W tym roku ze względu na pandemię koronawirusa nie odbywa się wizyta duszpasterska zwana kolędą w tradycyjnej formie. Ponieważ decyzje Rządu odmrażają gospodarkę i luzują część obostrzeń sanitarnych dlatego od najbliższego poniedziałku to jest od 1 lutego rozpoczniemy specjalne spotkania dla mieszkańców poszczególnych ulic i osiedli połączone z Mszą św. w intencji zapraszanych Parafian. Spotkania będą odbywać się o godz. 17.00. Po Mszy świętej będzie modlitwa w intencji rodzin i błogosławieństwo Najświętszym Sakramentem. Rodziny, które będą chciały złożyć ofiarę na potrzeby Parafii będą mogły to uczynić przekazując swoją ofiarę w kopercie na tacę.
Powiedział coś nie zgodnego z prawda? Dlaczego na tacę w kopercie, a nie bez?
13.03 tak, bo Już raz zbierał na kolędę w tym roku 2021. Kolejny miesiąc i kolejna kolęda?
Co tu bić. Dopiero co były msze kolędowe za Parafian. A tu znów?
Ja wcześniej dawałam a kolędę to muszę drugi raz?
Oj ,dawałaś?
szukasz odpowiedzi na forum? Nie prościej poradzić się Pana Boga?
Częściej siedzisz na forum niż w kościele, po co te żale? Nie przychodź i nie żałuj;)