Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2311

Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89

Gość_MONIKA89
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

Won pisowski pedofilu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

SlawomirGrzywa- Dzisiaj (14:29)

Jędraszewski, Rydzyk, Kaczyński ... są ulepieni z tej samej gliny. Przypominam, że dla ojczulka Rydzyka, kumpla PiS, przestępstwo pedofilii, z udziałem księdza, to tylko grzech, grzech, który podlega jedynie rozgrzeszeniu, np. poprzez 10 zdrowasiek i po temacie. Ne da się tego skomentować, bez obelg. Natomiast krycie pedofili, to męczeństwo. W Rydzyku jest tyle zła; on tak bardzo szkodzi Narodowi Polskiemu, że trudno to sobie wyobrazić. Nie ma nic bardziej żenującego dla Polaków, niż widok członków rządu, potulnych jak baranki, na imprezce Rydzyka, w tym Ziobry. Radio Maryja, ma tyle wspólnego z Maryją, ile Rydzyk ma wspólnego z wiarą lub Kościołem lub ile PiS ma wspólnego z prawem i sprawiedliwością, czyli NIC. Brakowało tam tylko tańczących polityków PiS, w stylu góralskim, z ciupagami. /// Puzzle: Kościół to pedofilia, krycie pedofilów, polityka, wcześniej współpraca z SB (np. kardynał Gulbinowicz), a teraz współpraca z PiS (niemal cały „polski” Kościół), a poza tym zachłanność, … a dopiero na szarym końcu wiara. PiS to Duda (ułaskawianie pedofila, … Kamińskiego, … ), Kaczyński, Czarnek, Pawłowicz, Piotrowicz, Ziobro, Morawiecki, Szumowski, … , PiS to degenerowanie instytucji, niekompetencja, symbol najwyższego na świecie rozwoju pandemii, … itd. Co z tych puzzli wyniknie ? Katastrofa. / „Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke /// Osocze dla Polaków to ostatnia deska ratunku, to marzenie każdego zakażonego/chorego. Oni do śmierci wierzą, że je dostaną. // „…~permanentny- … Panie Grzywa skoro stać rząd na zakup nowych 300 limuzyn to nie widzę przeszkód aby sowicie zapłacili za osocze to i ludzie przyjdą. Za darmo nie ma nic. /// Byłaby kaska, to byłoby osocze w ogromnych ilościach, a wtedy szpitale nie byłyby przepełnione, a ilość zgonów raptownie by zmalała, zbliżając się do zera, z powodów COVID-19….”. /// „…~polak- … SŁ. GRZYWA. ile dostajesz za te ataki na rządzonych od Solorza mam znajomych na ' teatralnym ' podpisz się swoim nazwiskiem wcześniej płacił baer to się nie dziwiłem ...pomału cię rozszyfruje interia to jeszcze nie mafia pozdrowienia sławek. /// Wstydziłbym się przyjąć od kogokolwiek jakiekolwiek pieniądze. Pisanie prawdy to nie jest atak, tylko prezentowanie faktów, bolesnych dla PiS. Cały czas podpisuję się swoim imieniem i nazwiskiem oraz prezentowałem swój wizerunek, czego teraz nie robię, bo musiałbym zastosować zbyt małą, a przez to nieczytelną czcionkę z wezwaniem o treści "Oddaj Osocze". Sens tego apelu jest ważniejszy, niż mój wizerunek. Moja fotka nie uzdrowi nikogo, a oddane osocze spowoduje natychmiastowe zachowanie zdrowia/życia u setek tysięcy osób, naszych bliskich…”. /// PiS się sypie i Polski Kościół się sypie. Skoro już wiadomo, że pedofilia sięgnęła każdego szczebla w Kościele, to wiemy też, dlaczego wymyślono knebel na ustach u porządnych księży, w postaci stempla o nazwie "sekret papieski", zakazując nawet rozmów na te tematy, a dla powierzchownego wyciszenia każdej sprawy, przenoszono pedofili z parafii do parafii. Nikt tego nie tępił, tylko pielęgnował, bo to było w interesie hierarchów kościelnych. Skandal. Kościół w Polsce to nie jest wiara, tylko pedofilia, na każdym szczeblu i polityka-PiS, czyli żądza władzy, dlatego należałoby go zdelegalizować, tak samo, jak PiS. Wtrącanie się księży do polityki to grzech ciężki !!! W Polsce PiS=Kościół, czyli samo ZŁO. W Kościele pedofile będą nietknięci, a w zamian PiS dostaje, naganianych przy konfesjonale i w czasie mszy, starszych lub niewykształconych wyborców. To jest symbioza = same ZŁO. Ten zespół, to COVID-19 wyżerający Państwo od środka. „…Rzecznik Konferencji Episkopatu Polski: Udział ludzi wierzących w demonstracjach … to grzech…”. Dlaczego w miejscu, gdzie zaczyna się wiara nie zaczyna się Kościół ? Dlaczego w miejscu, gdzie zaczyna się Kościół, zaczyna się polityka i PiS ? Jeszcze trochę i księża zaczną mówić, że jeśli ktoś zagłosuje na opozycję, to nie dostanie rozgrzeszenia. Skandal

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/polska/news-teczowa-zaraza-sad-zadecydowal-w-sprawie-arcybiskupa-marka-j,nId,4905132#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Już to gdzieś wpisałem.... Ad. przedostatnie zdanie w 18:44: z rozgrzeszeniem przesada, ale ktoś kompetentny powinien wskazywać wrogów Kościoła.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2315

Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89

Gość_Monika
        Zgłoś
        Odpowiedz
    1234 ... 123124126128129 ... 448449450451
    Przejdź do strony nr
    539 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
    Branża: Kosmetyczne salony
    Dodaj firmę