To moje odczucie i nie masz na nie wpływu :)
Żartujesz? Jesteś kolejnym mitomanem, zaraz po Felice123, która też sama siebie uważa za Eu - geniuszkę, a Ty lubisz z nią dyskutować godzinami, bo jesteście siebie godni. Czasem można boki zrywać z waszych mundrości. Twój wątek o bogu - kocie i to, co w nim piszesz, powinien obejrzeć jakiś dobry psychiatra.
Wiesz czym są mity? To raczej wy jesteście ich piewcami. Żałość :)
17:55. Zapoznaj się z definicją mitomana/mitomanki i radzę się zaniepokoić, bo to jeden z objawów psychopatii. Poczytaj i zastosuj się do dobrych rad. Może wizyta u psychiatry?
Gościu z 17:34, weź mnie nie porównuj do felki i ciemniaka, bo to jednak dużo gorsza obraza dla mnie niż nazwanie manipulatorem, bolszewikiem czy czerwonym ścierwem.
"Pisałem, że nie mam FB i nie mogę sam napisać do Sekielskich, ale Tobie to wisi" - a czy gdziekolwiek prosiłeś mnie, żebym pomógł ci to zgłosić? Oni takich spraw mają na pęczki, nie są sedziami i prokuratorami, Sekielscy to nie Dwuosobowa komisja ds pedofilii w Polsce, nie mają żadnej władzy ani możliwości ukarania kogoś. Mogą jedynie nagłaśniać sprawy i to wszystko. O tej sprawie na pewno słyszeli, cała Polska o tym słyszała. Jeśli ci zależy, załóż facebooka, zgłoś sprawę i konto skasuj. Dobrze, że chcesz to zgłosić, to ci się chwali - ale zgłaszaj to tam gdzie trzeba, do kurii na początek, do gazet, na policję nie ma po co, bo tam nie doszło do gwałtu, nie ma oficjalnej skargi poszkodowanego, więc ich to nie obchodzi. Boisz się oficjalnej ścieżki, bo nie chcesz się pod tym podpisać? To nic nie rób jak jesteś tchórzem. I nie przychodź do mojego kościoła Boga-Kota, bo masz tam zakaz wstępu, sam się więc skazałeś na wieczne potępienie.
I tu cię muszę zmartwić.ludzie nie odchodzą z kościoła.Wręcz przeciwnie,wczoraj było ich ponad miarę.Ale nie powiem w którym,bo bolszewickie ścierwo podpieprzy do prokuratury.
Przyczyniasz się do rozprzestrzeniania koronawirusa, tępy bohaterze.
Sanepid już się przygląda.
Każdy miał maseczkę i nie był agresywny.no to nie ma się czego bać :)
cyt. "...mojego kościoła Boga-Kota,...".
Takiego Cię zaczynam tolefować, P-z-d
P
18:10. Nie pouczaj mnie durniu, co mam robić. Trzeba być kretynem, aby doradzać zgłaszanie sprawy, która już przeszła śledztwo prokuratorskie, do kurii. Ty chyba w ogóle nie wiesz, o co chodzi w tej sprawie. Poza tym, to Ty od wielu lat lansujesz się na forum jako sztandarowego obrońcę ofiar pedofilii kościelnej. Nawołujesz, krytykujesz, podżegasz do ateizmu, albo bawisz się w "stwórcę boga - kota" i to całe Twoje bohaterstwo graniczące z psychozą. Jesteś takim obrońcą - wydmuszką. Bajer, bajer i nic więcej. Nie chciałem wchodzić w Twoją rolę i stąd pomysł kontaktu z Tobą, ale teraz bardzo żałuje, bo popełniłem błąd licząc na Ciebie. Zbyt wysoko Cię oceniałem, wierząc w szczerość intencji, a Ty jesteś zwykłym oszustem i podżegaczem wobec Kościoła Katolickiego, bo taką formę zemsty sobie wymyśliłeś za jakieś tajemnicze, doznane krzywdy ze strony Kościoła czy jakiegoś konkretnego księdza? Ostatni raz odzywam się do Ciebie i więcej nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego, nawet wirtualnie i jestem zadowolony, że nie muszę Cię, pajacu znać i tolerować w realu.
* to Ty lansujesz się na forum jako, sztandarowy obrońca ofiar pedofilii kościelnej.
Czesz, to idź. Przecież nie mogę stać na drodze do twojego szczęścia, mitomanie :)
Ten wielbiciel pedofilii nie potrafił nawet przeprosić za swoje nawyki.
To nie są przeprosiny - to potwarz ze strony xboczeńca:
"Zdaję sobie sprawę, iż moje spontanicznie wypowiedziane słowa zostały inaczej zrozumiane i boleśnie dotknęły wiele osób. Przepraszam, iż tak się stało. Nie było to moim zamiarem"
Gnida, nie ksiądz.
Bo mają wolną wolę od Boga i światły umysł od nauki.
Kolka lat temu przestałam uczęszczać do kościoła. I miałam racje. Takie konszachty kleru z politykami nic dobrego kościołowi nie przyniosą . A niejaki Rydzyk i PiS to już zło w najczystszej postaci. Teraz moja rodzina jest moim kościołem.
A jeśli w Twoim nowym kościele pojawią się nieroztropni grzesznicy, to też go opóścisz?
Dokąd pójdziesz?