Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

Co racja to racja.Co się czepiasz kościoła?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Toruńska spasiona pokraka powinna być wykluczona ze stanu duchownego. A ci wszyscy geniusze typu zero i jego kompani, tak wesoło świętujący z obleśnym ksiezulkiem powinni dostać wilczy bilet i raz ba zawsze zniknąć z życia publicznego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Upublicznił TVN. Dobrze się do tego przyczynił, ale źle przyłożył.

A niech ta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2239

Odp.: Dlaczego ludzie odchodzą z Kościoła?

14:22. "Państwo z dykty" dlaczego udajesz, że nie widziałeś wpisu kierowanego do Ciebie o godz.12:37. Taki jesteś bohater na forum, taki obrońca ofiar pedofili, a jak jest ewidentny temat pedofilii księżowskiej, zamiecionej pod dywan, to udajesz, że nie widzisz wpisu. Nieładnie. Czyżbyś też tak: panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek? Nawet słowem nie odpowiedziałeś na mój wpis.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bo ten dykciarz jest obrońcą - teoretykiem ofiar pedofili. Jak trzeba coś zrobić konkretnego, to chowa głowę w pasek, jak struś.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zauważyłem, że dykciarz jedzie tylko po księżach pedofilach interesujących się chłopcami i na chama propaguje ateizm. Ci pedofile od dziewczynek go nie interesują. Typowy syndrom ofiary księdza pedofila, ale się nie ujawni, bo boi się rozgłosu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu, widziałem twój wpis, ale nie komentowałem, bo i nie było co komentować. Znam tę sprawę i też uważam, że to obrzydliwe, co mogłem tam dodać? "Jak trzeba coś zrobić konkretnego, to chowa głowę w pasek" - jakiego konkretnego działania ode mnie tu oczekiwałeś, zalajkowania postu na Facebooku? Zaczynacie być równie żenujący jak sprawiedliwa i jej klony.

Gość_Państwo-z-dykty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

16:46. To raczej Ty jesteś żenujący ze swoją propagandą ateizmu i udawaniem intelektualisty będącym ponad wszystkimi. Tak się postanowiłeś w życiu mścić za to, że jesteś jedną z ofiar - księdza pedofila?Kiedyś, dawniej gdy podpisywałeś się MARU1 w Twoich wpisach widać było wyraźnie, że jesteś ofiarą, ale nie masz odwagi się ujawnić i upomnieć o swoje prawa. Śledztwo w sprawie księdza od śmietany zawsze może być wznowione, ale Tobie nie chce się zrobić nawet kroku, bo dla Ciebie nikt nic nie zrobił, prawda?No i kto tu jest żenujący i fałszywy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2244

Dykta to stary zboczeniec, jego podnieca to, że jedzie na kościół i księży. Biedny, chory człowiek.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2243

Nie pierdziel dykta bo nie wszyscy na tym strajku byli w maseczkach i to nie tylko w Ostrowcu. Nagonka na Kościół nic wam nie da, stracicie tylko na tym. Doskonale pokazał to tzw strajk kobiet, którego praktycznie już nie ma a takie wielkie halo miało być. Nie podnosi się ręki na Kościół bo tworzą go ludzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To nie kościół tylko tworzą faryzeusze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2246

Czyli żebym dobrze rozumiał - nie wszyscy nosili maseczki na strajku kobiet, więc my w kościele też nie będziemy? I to w obecności Ziobry, który surowo karze za brak maseczek i nieprzestrzeganie dystansu, ale na godzinę zamknął oczy i udawał, że nie nic nie widzi, jak Jan Paweł 2 w sprawie pedofilii? Poza tym brak maseczki na ulicy jest mniej groźny niż w zamkniętym budynku, zwłaszcza że tam same stare dziadki siedziały, jeden by kichnął i wszyscy do szpitala.

Gość_Państwo-z-dykty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ocho, gość z 16:54 dalej próbuje na ślepo przypisać mnie do jakiegoś innego nicka lub żywej osoby, byłem już księdzem, kobietą i sam nie pamiętam już kim jeszcze. Że też się wam nie znudziło.

"Śledztwo w sprawie księdza od śmietany zawsze może być wznowione, ale Tobie nie chce się zrobić nawet kroku, bo dla Ciebie nikt nic nie zrobił," - czyli gdybym odpisał na twój komentarz to śledztwo by zostało wznowione, ksiądz zaaresztowany i wszyscy żyli by długo i szczęśliwie? Gdyby moje wpisy mogły tu coś dać, pisałbym na forum na okrągło. Sorry że nie daję rady odpisać na każdy jeden post tego typu.

Gość_Państwo-z-dykty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

17:03. Nie udawaj idioty. Śledzisz forum całymi dniami i nocami również, o czym świadczą Twoje wpisy z różnych godzin, a udajesz takiego zapracowanego. Nie ważne, już nic od Ciebie nie chcę i nigdy nie będę chciał, bo jesteś krętem i kombinatorem. Zastanawia mnie dlaczego zaniechałeś podpisywania się swoim zarejestrowanych nickiem "maru1". Poczytaj swoje dawne wpisy, gdy byłeś jeszcze maru1 i zgadnij dlaczego poznałem, że to Ty teraz jesteś "państwo z dykty"? Widocznie masz powody, aby się ukrywać. Pomijam fakt Twojego kretyńskiego szerzenia ateizmu. Nienawidzisz kościoła i księży? Który Cię skrzywdził, przyznaj się?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Póki mam wolne to siedzę, gdzie ci piszę że jestem zapracowany? Za tydzień może mnie tu już całkiem nie być, bo wracam na pełen etat, oby. Nie kojarzę maru, ciebie też nie kojarzę i nie wiem dlaczego miałbyś "czegś ode mnie chcieć" albo dlaczego miałbym ci się do czegoś przyznawać. Po twojej histerycznej reakcji na to, że nie odpisałem ci na komentarz, zakładam że nie masz do końca dobrze w głowie i nie chcę miec z tobą nic wspólnego, bo nie będę ci nosa wycierał jak się na forum znów popłaczesz.

Gość_Państwo-z-dykty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

17:23. Jednak zirytowało Cię to, że zostałeś rozpoznany i postanowiłeś mnie zdyskwalifikować nazywając wariatem. Taką powziąłeś linię obrony na wzór Felki i ciemniaka. Oni oboje wszystkich nazywają wariatami profilaktycznie. Pisałem, że nie mam FB i nie mogę sam napisać do Sekielskich, ale Tobie to wisi, bo liczysz się tylko Ty i Twoja krzywda z przeszłości. Po co masz komuś pomagać?Szkoda mi Ciebie, bo naprawdę jesteś biednym człowiekiem. Bywaj i żyj sobie dalej ze swoją propagandą ateizmu w ramach zemsty na kościele. Może ktoś będzie chciał czytać, to co piszesz, ale na mnie już nie licz. Nie tolerują ludzi mściwych.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Punktuje was jak małe dzieci i stąd ten ból tylnej części ciała :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Punktuje? Fantasta nieweryfikowalny.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 119120122124125 ... 448449450451
Przejdź do strony nr
539 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę