Wystarczy być miłym dla kotów - Bóg-Kot wówczas zsyła swą łaskę :)
Dykta przemycał granat w dupie i coś nie poszło jak trzeba.
To zadaj je sobie (to pytanie)w gabinecie dobrego psychologa. Może hipnoza pozwoliła by Ci wyzwolić się z tych natręctw .A że jesteś bardzo blisko związany z kościołem to samo się nasuwa. Bo mogłeś wybrać wiele sfer życia , wybrałeś tę która jest Ci najbliższa, wiarę.
Gość 22:14 Będziesz się musiał spowiadać z tego, nie będzie ci wstyd później wyznać księdzu jakie głupoty tu popisałeś?
Dziękuję siostro/bracie w wierze, ale sam poradzę sobie z motłochem - oszczędzaj siły i energię, by dogadzać kotom, bo po to istniejemy. Życie wieczne ma pierwszeństwo przed teraźniejszym. Aby móc po śmierci czyścić boskie kuwety, musisz za życia czyścić zwykłe kuwety. Ostatni do czyszczenia będą pierwszymi do w otchłań strącenia, czy jakoś tak.
Czyść więc te kuwety w pokoju! Będziesz kiedyś dobrym proboszczem .
Nazywa cię motłochem a ty mu odpowiadasz? Miej godność.
Moje aspiracje sięgają wyżej - zobaczycie, kiedyś Ostrowiec będzie nowym Watykanem, a ja zasiądę na tronie Mruczkowym jako Koci Papież... Hmmm, jakie by tu imię przyjąć...
A co mi tam dodam jeszcze jedno. Kocham Cię ,,Państwo-z-dykty", wszak z miłości a nie z bezgrzeszności mamy być ocenieni.
Wstawiłbym tu trzy serduszka, ale jako kapłan Boga-Kota jestem zbyt leniwy, by je wyszukiwać, a poza tym mam to gdzieś. Miłość będę okazywał dopiero w marcu, jak każdy rozsądny kot. Nie bądźmy jak ludzie, którzy parzą się na okrągło cały rok.
A może byś sobie dupę wylizał.Jak kot.
Byłem na najlepszej drodze, by móc to zrobić, ale przez Morawieckiego odwołali mi jogę.
Zawsze uważałem, że ci od kociej wiary są nieteges. Teraz corona, to po domach nie chodzą DYKTAtorzy.
Bingo!!!Państwo-z - dykty to świadek jehowy, który w swoim zborze nie ma najlepszych notowań.
W innym wątku zdradził, ze chce wyłuskać dotacje dla SWOJEGO KOCIEGO ZBORU. Cos bierze? Nie, kombinuje jak kot pod mysią dziurą, hehe
Kombinuje jak kot pod mysią dziurą
Dobre porównanie, tego jeszcze nie słyszałam
Dlaczego ludzie odchodzą z kościoła????
Serio pytasz ? Nie wiesz??
W dzisiejszych czasach to chyba nic dziwnego