Mamusia mu zmienia programy w pralce. Gotuje mu itd itp
Odezwała się koniunkturalistka z miasta. Obiad gotować i chłopu piwo pod nos podstaw, a nie farmazony na forum pisać. Pokaż fotki to ocenimy jaki z Ciebie bazyl.
To do 12:17
12:17 To jest dosyc zlosliwe. Wychowanie dzieci, zajmowanie sie domem to sa normalne, ludzkie zajecia. Wiec po co te uszczypliwosci? Jesli nie chcesz miec rodziny, dzieci etc. to nie miej, to Twoja sprawa, ale zyj i pozwol zyc innym...
13:42. O to to. Niech każdy żyje swoim życiem, a nie mieni się być mędrcem nakazującym innym jak mają przeżyć swoje życie. Każdy widocznie ma inną misję do spełnienia, według jego możliwości i upodobań. Cieszę się, że urosłam do miana klasyka, bo już niektórzy posługują się cytowanymi przeze mnie powiedzeniami. Najważniejsze, żeby rozumieć sens tych starych powiedzeń i stosować je w życiu codziennym, a wtedy wszystkim będzie się żyło milej na tym świecie.
15:19 A jakie powiedzenia tu jeszcze przypomnialas?
przypominam ze temat nazywa sie : " Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?" więc do tych wszystkich starych panien co piszą by nie mówić jak żyć! radze po prostu nie udzielać się w tym temacie.
16:23 Na szczescie nie mozesz nam mowic co mamy robic wiec bedziemy sie udzielaly jak bedziemy chcialy. No ale stara panna mnie jeszcze nikt nie nazwal. To chyba miala byc zlosliwosc?
Może nie słyszałaś ale na pewno nie jeden Cię tak nazwał gościu 16:33. Często tak nazywamy takie osoby w swoim gronie gdy o nich rozmawiamy. Nie oszukuj się. Jesteś starą panną i tyle.
16:48 Nie wiedzialam, ze jestem przedmiotem rozmow w Twoim zacnym gronie. Dziekuje za zainteresowanie.
Nie Ty tylko ludzie tacy jak Ty. Czasami bywają takie tematy, nawet tu na forum jak widzisz.
jak 25lat to dla Ciebie starość to ja nie mam pytań
16:23. Idąc tokiem Twojego pokrętnego rozumowania, to Ty "niesamotna" też po co się tu produkujesz? Temat wątku zawiera pytanie do osób samotnych, to już do garów, a nie ubliżać tu komuś. Nie każdy dawał po stodołach, złapał męża na ciążę, a teraz uważa się za wyróżnioną, bo złowił jelenia, który teraz pracuje na nieroba. Są takie kobiety, które nie muszą się uciekać do cwaniackich chwytów, bo umieją same na siebie zapracować i być paniami swoje losu, a nie na czyjeś łasce.
16.54 i uprawiać sex z ręką ! brawo
Jeśli uważasz że ludzie (a zwłaszcza kobiety) łączą się w związki dla pieniędzy to mi Cię po prostu żal gościu 16:54.
Gość 17:41 twierdzi, że ludzie łączą się w pary dla seksu. Jego też żal?bo on jest akurat obrońca związków
Ludzie lacza sie w zwiazki dla seksu, pieniedzy, dzieci, poczucia bezpieczenstwa, towarzystwa i tak dalej. Jest ok byc w zwiazku, no ale nie kazdy znalazl jeszcze wlasna polowke.