Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?

Chyba tak - a szkoda, bo zwiazki na boku to tylko klopoty! Lepiej wybrac raz a z glowa!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tego niestety nigdy nie przewidzisz. Ludzie się zmieniają zarówno w dobry jak i zły sposób.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

16:44 Ja czasami mysle, ze nam sie wydaje, ze kogos zmienimy po slubie ale tak naprawde to ludzie pozostaja tacy sami. Wiec lepiej wybrac sobie kogos kto jest po prostu normalnym czlowiekiem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 110

Odp.: Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?

Co trzeci ? Pierdoły wyssane z palca.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no kabaret, nie wejdę w związek bo statystyki mówią, że . . . . hehehe

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 113

Dla mnie to pierdoły a nie badania gościu 18:26. Próbuje się ludziom wmawiać że zdrada jest taka na topie i że większość zdradza. Mnie to nie przekonuje, być może w innym środowisku się obracam, nie wiem. Na pewno nie jest tak że ludzie zdradzają się na potęgę bo to byłoby po prostu chore.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Statystyki chyba poparte są badaniami i nie wykonuje je np.Kowalski z O-ca,czy Malinowska z warzywniaka. Czytać też trzeba ze zrozumieniem,bo tu nikt nie pochwala zdrad,rozwodów,wręcz to jest ostrzeżenie.

18:57 jeżeli masz swoją teorie,popartą dowodami że tak nie jest to napisz artykuł,wyślij do redakcji i na pewno będzie opublikowany,jeżeli udowodnisz swoje racje.

Próbujesz wmawiać tu ludziom,że kto sam żyje jest nieszczęśliwy,nikt go nie chce,to desperat,frustrat i nie wiem jeszcze kto. Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Jak badania wskazują ludzie dzisiaj stawiają na wygodne życie,przyjemności,spokój.

Życie bezproblemowe,konsumpcyjne,niestety, to jest smutne,lecz prawdziwe.

Ludzie decydujący się na życie w pojedynkę robią to świadomie,a nie dlatego że ich nikt nie chce. Po rozwodzie już też raczej nikt nie chce się ponownie wiązać-dlaczego,jeżeli tak słodko i wspaniale jest w związku? Szczęście dla każdego to co innego. Amen.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie rozśmieszaj mnie gościu 19:27. Wierz sobie dalej w te swoje śmieszne statystyki i żyj samotnie bo wmawiają Ci że tak właśnie trzeba :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nikt nie bylby samotny gdyby tylko znalazl sobie odpowiedniego partnera. Ale jesli sie nie znalazlo odpowiedniego partnera, to oczywiscie lepiej pozostac niezaleznym niz sie meczyc. Wszystko ma swoje plusy i minusy - i malzenstwo i bycie singlem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 117

Weź już się nie ośmieszaj tym roześmianiem. Jak widać dyskutować trzeba umieć, ale tu większość jak dzieci "nie, bo nie. Ja wiem lepiej". Dalej sobie wierz w te swoje prawdy, które nic nie mają z rzeczywistością wspólnego. Otwórz oczy i spójrz na świat taki jaki jest, a nie takim jak Ci się wydaje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

bo harmonię i tyle

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

bo okropne gamonie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 120

Właśnie patrzę tak na świat dlatego bawią mnie twoje wypowiedzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 121

to ty spójrz na ten świat, ja rozumiem że nie chcesz być z byle kim i masz racje, ale każdy ma to na co zasługuje, może to problem jest w Tobie, a nie w innych , że nie przyciągasz tych właściwych osób

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Powiedz to mojej żonie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W tym watku najwiecej do powiedzenia majà zramolałe kuchty ktorym zycie przelecialo na pieluchach i garach. Wydaje wam sie ze wiecie najwiecej. Nic nie wiecie. Zmieniajcie lepiej dalej program w pralce.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty pewnie gościu z 12.17 nie zmieniasz programu w pralce i chodzisz w brudnych ubraniach?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę