Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113

Odp.: Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?

Dla mnie to pierdoły a nie badania gościu 18:26. Próbuje się ludziom wmawiać że zdrada jest taka na topie i że większość zdradza. Mnie to nie przekonuje, być może w innym środowisku się obracam, nie wiem. Na pewno nie jest tak że ludzie zdradzają się na potęgę bo to byłoby po prostu chore.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 116

Nikt nie bylby samotny gdyby tylko znalazl sobie odpowiedniego partnera. Ale jesli sie nie znalazlo odpowiedniego partnera, to oczywiscie lepiej pozostac niezaleznym niz sie meczyc. Wszystko ma swoje plusy i minusy - i malzenstwo i bycie singlem.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 120

Właśnie patrzę tak na świat dlatego bawią mnie twoje wypowiedzi.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 125

Mamusia mu zmienia programy w pralce. Gotuje mu itd itp

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 128

12:17 To jest dosyc zlosliwe. Wychowanie dzieci, zajmowanie sie domem to sa normalne, ludzkie zajecia. Wiec po co te uszczypliwosci? Jesli nie chcesz miec rodziny, dzieci etc. to nie miej, to Twoja sprawa, ale zyj i pozwol zyc innym...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 129

Do pieluch babo a imprezowanie i oddychanie zyciem zostaw singlom

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 130

13:42. O to to. Niech każdy żyje swoim życiem, a nie mieni się być mędrcem nakazującym innym jak mają przeżyć swoje życie. Każdy widocznie ma inną misję do spełnienia, według jego możliwości i upodobań. Cieszę się, że urosłam do miana klasyka, bo już niektórzy posługują się cytowanymi przeze mnie powiedzeniami. Najważniejsze, żeby rozumieć sens tych starych powiedzeń i stosować je w życiu codziennym, a wtedy wszystkim będzie się żyło milej na tym świecie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

Żal mi Cię gościu 14:48.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 166

17:53.Ha ha ha długo nad tym myślałeś LEGALNY????? Przypominam Ci o subtelnościach natury- kobieta może do końca życia, a facet może do końca KOŃCA, czyli tak do 60-tki bez turbodoładowania, które zawsze zawiera pytanie CO WCZEŚNIEJ STANIE, SERCE CZY........ Ale błysnąłeś tym wpisem. Mistrzostwo świata.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 171

14.44 pelno takich takze nie chrzancie jakie to zycie w zwiazku jest super, tylko zadna sie nie przyzna. A mezulek chla bije gra na maszynach ale ona bedzie to innych pouczac jak maja zyc. Smieszne jestescie

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 188

Je musisz tego pisać. Skoro uważasz że związki to samo zło to znaczy że masz takie doświadczenia i w takim środowisku się obracasz. Ja mam zgoła zupełnie inne.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 189

Gdybym chciał być starym kawalerem to bym nim został gościu 12:04. Nie mam im czego zazdrościć.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 194

Co to za głupie statystyki. Rodzina i miłość to najpiękniejsze wartości w życiu. Dla tego warto żyć. Prace można zmienić, na znajomych nie ma co liczyć bo każdy ma swoje życie. Samotność to coś okropnego.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 206

09:36. "Z tym, że kobiecie ten seks jest zbędny w życiu, mężczyźnie natomiast niezbędny". Co mówią materiały naukowe prezentowanej przez ciebie wiedzy na temat impotentów? Jak przedstawiają się statystyki i ilu odstrzeliło się własnoręcznie, bo przecież seks jest dla mężczyzny niezbędny(jak twierdzisz) to jak bez niego ma żyć impotent?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 221

Taka 25 lat bez meza to juz stara panna nikt jej nie chce

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 225

Singielka ? Stara panna i tyle. Taką co do związku się nie nadaje czyli wybrakowana.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 226

20:14 a Stary kawaler wieczny student bez własnego mieszkania ? To dopiero porażka

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 27 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -