8.06 takie kuchty jak ty nie zrozumieja pewnych postaw takze wracaj do garow pieluch i pralki
9:20 twoja mama też stała przy garach i pieluchach bo gdyby nie to by Ciebie na świecie nie było. Trochę szacunku do kobiet które godzą życie zawodowe i rodzinne. Widać zazdrość i żal w Twoich słowach , przykra jest samotność. Tylko współczuć. Jesteś żałosna i Twoje wypociny.
Raczej muszą. Jak nikt nie Cię nie zechce to przecież mama karmiła do końca życia nie będzie. Później już też nikt cię nie zechce. Nie udało ci się w tej stodole zajść w ciążę? Biedna i rozgoryczona jesteś. Nie oceniaj innych i daj ludziom żyć. Ktoś nas wszystkich oceni. A gdzie ty widziałaś ostatnio stodołę?
A stare baby ciagle zazdroszcza wolnosci. Siedza przed twoim imperium czytaja bzdury i mysla ze sa najmadrzejsze. Do garow i do roboty a nie na 500+ czekac. Jeszcze mieszkanie z tesciami. Niedojdy zyciowe.
Jak nie pije i nie bije to dla tych mężatek to jest największe szczęście i cel w życiu.
Jak jeszcze przyniesie do domu parę groszy a one nie muszą pracować to już szczęście ich sięga zenitu. A powołanie ich to gary,pieluchy,sprzątanie,bo nic innego nie potrafią,przecież z motyką na księżyc się nie będą porywać. A jak sobie popisze taka o wielkim jej szczęściu to wkrótce uwierzy że jest najszczęśliwsza pod słońcem,a wszyscy którzy żyją inaczej to ble,ble,ble
A najwiecej do powiedzenia majà te zramolale utyte ciagle narzekajace i zazdrosne.
Po wpisach widać jakie te "singielki" zgorzkniałe :) Pierwszy lepszy wpis z 09:35. Spójrzcie prawdzie w oczy - nikt was nie chce a jak zdrowie się skończy to dopiero zobaczycie co to znaczy być singlem :)))
Coraz wiecej rozwodow. A czlowiek nie jest jednostka do zycia w zwiazku, potrzebuje jedynie do zaplodnienia i dalej moze zyc sam. Panstwo wymusilo model zachowan i postaw spolecznych zeby miec kontrole. Tyle w temacie. I przestan ciagle bredzic o chorobie bo ty przeciez nie umrzesz w tym samym momencie co partner i tez albo ty albo on zostaniesz sama.
12.15, skąd te mądrość bierzesz? Człowiek potrzebuje drugiego człowieka tylko do zapłodnienia? Większych bzdur nie czytałam.A co powiesz dziecku, jak zapyta o ojca? "A wiesz kochanie, nie znam Twojego ojca, spotkałam sie z nim tylko raz, zeby mnie zapłodnił". Hahaha
Głupoty piszesz gościu 12:15 a rozwodów może i więcej bo ludzie mają wodę z mózgu robioną i nie potrafią ze sobą rozmawiać.