Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?”.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 146

Odp.: Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?

No jeśli tak twierdzi to też mi go żal choć uważam że źle zrozumiałaś jego intencje. Na pewno nie uważa że tylko seks jest potrzebny w związku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 147

17:50. Daj spokój, od kogo wymagasz mądrych wypowiedzi? Od kobiety, które na męskich spotkaniach faceci nazywają "złośliwą naroślą wokół waginy"? Takie panie uważają, że głównym ich czarem i zaletą jest właśnie ta część ciała, bo nie dała Bozia rozumu, a czymś trzeba zasłużyć na wygodne życie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Dlaczego jest tak wiele osób samotnych w wieku po 30-ce 40-ce ?

17:56 Chcesz sie dowiedziec jak mowimy na niektorych facetow (?) my kobiety w kobiecym gronie? Po co to chamstwo? Nie nauczyla mamusia (a jak na nia mowili faceci w swoim gronie?) kultury?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

17:59. Chcę wiedzieć, dawaj, a od mojej Mamusi, to wara prosta, jak konstrukcja cepa, kobieto.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

18:04 Zabolalo odniesienie do mamusi? A inne kobiety to by sie obrazalo? Nie dam Ci tej satysfakcji poniewaz szanuje zarowno mezczyzn jak tez kobiety i w taki obrazliwy sposob nikogo nie nazywam. Za to Ty plujesz jadem na prawo i lewo a jak Ciebie sie lekko poruszy to zaczynasz sie czuc nieswojo, atakujesz i obrazasz choc brakuje Ci argumentow (no oprocz tych obrazliwych bo tych Ci nie brakuje najwyrazniej).

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No nie, to znowu ty pajacu- ciemniaku? Ja pierniczę, ty naprawdę jesteś chory umysłowo. Teraz podszyłeś się pod kobietę, ale poznałam cię po tych "argumentach" twojej stałej pozycji w dyskusji. Czy ktoś ci już mówił spieprzaj dziadu? Stary siedemdziesięcioletni dziad bez zajęcia wszędzie tą mordę wsadzi. Ale kretyn.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I po co tak wyzywasz swojego rodzica?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 160

18:29 Nie moge uwierzyc - to znowu ten smieszny pajac ktory wszedzie widzi Ciemniaka! Witamy na forum:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 150

tak sie wczytać w temat to najgłośniej szczekają stare panny

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

...........i nimfomanki bez mózgów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

18:07 Eh, ci faceci z kompleksami ... Gdzie sie podziali Ci prawdziwi mezczyzni?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 155

A ja jestem sama, mężczyźni mnie zostawiają bo jestem biedna przyjadą parę razy i odchodzą. A skąd wiem bo jeden mi to powiedział a drugi wyznał to mojej koleżance. Za każdy samotnym człowiekiem czasami stoi jakaś tajemnica nie zawsze miła i wesoła.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 157

I faceci, którym nasienie wypełniło mózg.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mamo za ile obiad?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wielkie szczesliwe tylko co druga ma kochanka. Wiem bo kilka przestukalem i zawsze mowile ze im zle w zwiazku

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

12:02 Chyba to one Ciebie przestukaly a pozniej wracaly do domu i zwierzaly sie mezom: "Nie moge uwierzyc, ze zapomnialam juz jaki jestes dobry w lozku!"

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wystarczy przejrzec ogloszenia ile ostrowieckich mezatek szuka. Dziadostwo i tyle. Do garow nieszczesliwe kuchty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 179

14:07 No ale w koncu mialy porownanie po takim mizernym gostku!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę