No jeśli tak twierdzi to też mi go żal choć uważam że źle zrozumiałaś jego intencje. Na pewno nie uważa że tylko seks jest potrzebny w związku.
17:50. Daj spokój, od kogo wymagasz mądrych wypowiedzi? Od kobiety, które na męskich spotkaniach faceci nazywają "złośliwą naroślą wokół waginy"? Takie panie uważają, że głównym ich czarem i zaletą jest właśnie ta część ciała, bo nie dała Bozia rozumu, a czymś trzeba zasłużyć na wygodne życie.
17:56 Chcesz sie dowiedziec jak mowimy na niektorych facetow (?) my kobiety w kobiecym gronie? Po co to chamstwo? Nie nauczyla mamusia (a jak na nia mowili faceci w swoim gronie?) kultury?
17:59. Chcę wiedzieć, dawaj, a od mojej Mamusi, to wara prosta, jak konstrukcja cepa, kobieto.
18:04 Zabolalo odniesienie do mamusi? A inne kobiety to by sie obrazalo? Nie dam Ci tej satysfakcji poniewaz szanuje zarowno mezczyzn jak tez kobiety i w taki obrazliwy sposob nikogo nie nazywam. Za to Ty plujesz jadem na prawo i lewo a jak Ciebie sie lekko poruszy to zaczynasz sie czuc nieswojo, atakujesz i obrazasz choc brakuje Ci argumentow (no oprocz tych obrazliwych bo tych Ci nie brakuje najwyrazniej).
No nie, to znowu ty pajacu- ciemniaku? Ja pierniczę, ty naprawdę jesteś chory umysłowo. Teraz podszyłeś się pod kobietę, ale poznałam cię po tych "argumentach" twojej stałej pozycji w dyskusji. Czy ktoś ci już mówił spieprzaj dziadu? Stary siedemdziesięcioletni dziad bez zajęcia wszędzie tą mordę wsadzi. Ale kretyn.
I po co tak wyzywasz swojego rodzica?
18:29 Nie moge uwierzyc - to znowu ten smieszny pajac ktory wszedzie widzi Ciemniaka! Witamy na forum:)
tak sie wczytać w temat to najgłośniej szczekają stare panny
...........i nimfomanki bez mózgów.
18:07 Eh, ci faceci z kompleksami ... Gdzie sie podziali Ci prawdziwi mezczyzni?
A ja jestem sama, mężczyźni mnie zostawiają bo jestem biedna przyjadą parę razy i odchodzą. A skąd wiem bo jeden mi to powiedział a drugi wyznał to mojej koleżance. Za każdy samotnym człowiekiem czasami stoi jakaś tajemnica nie zawsze miła i wesoła.
I faceci, którym nasienie wypełniło mózg.
mamo za ile obiad?
Wielkie szczesliwe tylko co druga ma kochanka. Wiem bo kilka przestukalem i zawsze mowile ze im zle w zwiazku
12:02 Chyba to one Ciebie przestukaly a pozniej wracaly do domu i zwierzaly sie mezom: "Nie moge uwierzyc, ze zapomnialam juz jaki jestes dobry w lozku!"
Wystarczy przejrzec ogloszenia ile ostrowieckich mezatek szuka. Dziadostwo i tyle. Do garow nieszczesliwe kuchty.
14:07 No ale w koncu mialy porownanie po takim mizernym gostku!