Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dlaczego

Ilość postów: 29 | Odsłon: 2323 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Dlaczego

@Wykluczony - przecież potencjalny elektorat Slon'a i twój to dwie różne bajki... Od zawsze stronnictwa narodowe i lewica stały na dwóch biegunach sceny politycznej. Nie tylko nie współpracowały ze sobą, ale wręcz zwalczały się.

Ostatnimi czasy rzeczywiście ruchy narodowe aktywizują się. Zazwyczaj działo się tak w okresach niezadowolenia społeczeństwa z władzy, kiedy radykalne rozwiązania (z prawa i z lewa)wydają się nieść proste rozwiązania skomplikowanych problemów. NA tej fali i Slon stara się coś ugrać.

Gość_Tomm
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Dlaczego

Tomm litości, jestem liberalnym konserwatystą i jeżeli nawet czuję pewną sympatię do narodowców (częściowo zresztą wiążącą się z historią obozu narodowego) za ich ideowość, to nie jestem i nie będę endekiem. Poza tym nie mam zamiaru niczego ugrać, bo nie jestem politykiem.

Slon
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Tak Wykluczony, chcemy "zdewualizować" (cokolwiek by to nie miało znaczyć) Twoją osobę. Na czele tej krucjaty przeciwko wzrastającej sile politycznej Ostrowca - Wykluczonemu stoję ja - Słoń, czyli "spalony osobnik swoją przeszłością"

Slon
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie ja Ciebie atakuje,na dziś potrzebne są zmiany.Jestem socjalistą,to że nie ma dziś parti socjalistycznej bez korzeni PZPR,mam własnie za zle działaczom Solidarnosci ,partiom pro-solidarnosciowym ze prowadzily wojeneczki już w sejmie kontraktowym ,potem rozwiązny sejm przez L.W. zwyciestwo komunistów.Zwyciestwo AWS nic partie prawicowe nie zrobiły aby zatrzymac rozwoj post-komuny nie zakazały działalnosci dygnitarzom PZPR-owcom.Dziś nalezy ich demaskowac np. w Ostrowcu byli postkomunisci i ich pociotki sa od lewa do prawa TOS,PO,SLD kto jest temu winny ze nie ma prawdziwej lewicy. Ja winię partie prawicowe,którym na rękę taki stan.

Wykluczony
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja tez ubolewam nad tym ,ze obecnie nie ma prawdziwej lewicy....Ehhh.

Chyba bede musiala zaczac jesc kawior aby dostosowac sie do dzisiejszych partii socjalistycznych ;)

Gość_martik
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Wykluczony, jak zawsze bajdurzysz od rzeczy, Nie jestem zadnym urzednikiem, wiec kitu nie wciskaj. A jak napiszesz cos sensownego to na pewno zauwaze. Poki co sie na to nie zanosi.

pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pismen nigdzie nie napisałem że jesteś urzędnikiem ,broniłeś,bronisz racji urzędniczych czyli urzędow,Prezydenta ,Starosty,ludzi związanych z obozem władzy. A co do Ciebie uważam że jesteś tą osobą która w młodosci nauczyła mnie i naszych kolegow gry w brydża.

Gość_Wykluczony
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chlopie i znowu oplatasz swoje dyrdymalki. W odroznieniu od Twojej wyobrazni wiem co w czyjej gestii sie znajduje i jakie sa mozliwosci poszczegolnych urzedow. A Ty masz z tym wieczny problem.

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę