Może gdybyś coś rzucił w temacie tego wątku: "Dlaczego .." , a nie odnośnie mojej osoby byłbyś mniej sfrustrowany. Moja odpowiedź wcale nie musiała ci się spodobać...prawda kłamcom z reguły się nie podoba, ale czy to powód zaraz do jadu, który tu wylewasz na mnie ? Dziwne. Żegnam.
Fela ja jadem wobec ciebie nie pluję tak jak ty to robisz wobec innych ja się z ciebie nabijam
Może jednak mi ktoś odpowie "Dlaczego...?"
Ja szkół nie mam za to mały rozum mam... i potrzebuję żeby ktoś wytłumaczył mi "Dlaczego...?" "Jak krowie na rowie"
Więc jeszcze raz...żeby nie skakać do poczatku:
Tępaczku toż to proste...by przypomnieć niekoniecznie tylko tępakom do czego prowadzić może ludzi życie bez Boga; życie w omamieniu ideologiami będącymi wytworem człowieka stawiającego się na miejscu Boga ...ba - nawet ponad Nim; by przypomnieć im - ku przestrodze - jakie piekło na ziemi mogą uczynić jedni...a jakże...wolni ludzie... drugim ludziom w imię zaspokojenia czysto materialnych potrzeb ubranych w "szczytne" idee.
Felice123 Dziś, 13:05 ZgłośOdpowiedz
Obłudnica jak ten twoj święty pis hahaha
Świetny film...serio. Uważam, że za pracę w baaaardzo trudnych warunkach stwarzanych obecnej władzy przez tych, którzy chcą by było tak jak było i posuwają się w tym daleko dobierając środku oparte na kłamstwie i prowokacji, należą się zdecydowanie jeszcze większe podwyżki. Za dobrą robotę należy się godziwe wynagrodzenie. W terenie zaś , tj. w naszym mieście, wręcz przeciwnie... należałoby zdecydowanie obniżyć apanaże. Bo ani kompetencji, ani wyników. :))
Fela źycie bez Boga piszesz? A np. na Św. Krzyżu leźy książę Wiśniowiecki wierny sługa Pana Boga a wiadomą rzeczą jest źe to jeden znajwiekszych okrutników wsławił się w wyźynaniu Ukraińców
Widzisz nie potrafisz się odnieść do tematu o którym sama piszesz fela katastrofa intelektualna
Gosciu...w tym o czym piszesz teraz....stosujesz narrację władz np. Gdańska. To tam wiceprezydent bredził o złym słowie Polaka w kontekście przyczyn wybuchu II Wojny Światowej. Ty tutaj też nie odróżniasz pojęcia kata i ofiary, że o historii spoczęcia księcia w grobowcu Oleśnickich już nawet nie wspomnę. Toteż...przestań bredzić.
Fela rozmydlasz temat chodzi o nie zabijaj przykazanie chołubisz księcia Wiśniowieckiego?