Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

DJ na wesele

Ilość postów: 11 | Odsłon: 611 | Najnowszy post
  • DJ na wesele

Cześć. Proszę o polecenie fajnego DJ na wesele. Zależy mi aby DJ był elastyczny w kwestii repertuaru i uwzględnił życzenia młodej pary w kwestii muzyki. Z góry dziękuję

Gość_Dinka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: DJ na wesele

Polecam DJ ROMANO. Namiary znajdziesz przez google.

Gość_gośćP
      Zgłoś
      Odpowiedz

Też polecam Dj Romano Roman Kaczmarek grał na naszym weselu w zeszłym roku byliśmy bardzo zadowoleni,goście również.

Gość_Aneta
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dj KAMIL samochodówka

Termosik
          Zgłoś
          Odpowiedz

Najlepsza kapela w Ostrowcu to Revers. Grają w knajpie do kotleta) :

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: DJ na wesele

Dj na wesele to nieporozumienie , Dj niegra tylko odtwarza muzyke.Jesli ktos jest ułomny i musi mu ktos odtworzyć muzykę bo sam niepotrafi to wynajmuje Dj i jeszcze za takie cos płaci:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jesteś w błędzie gościu 5:05. Byłeś kiedyś na weselu z DJ ? Wydaję mi się ,że nie bo gdybyś był to nie miałbyś takiej opinii. Zacznijmy od tego ,że tak jak zespoły grają różnie tak i DJ mają różne umiejętności. Ostatnio była na takim weselu. Muzyka świetna. Zabawa dostosowana do potrzeb. Wszyscy goście wybawieni nawet najstarsi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tak, byłem na weselu z DJ i nigdy więcej nie pójdę. To była porażka a nie wesele. Niezależnie od umiejętności DJ, nigdy nie zrobi on tego co zespół weselny. Dj tak ale na dyskotekę, nie wesele.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Ale Dj co potrafi jedynie prowadzic i to wszystko to cale jego umiejetności,a grac uczy sie latami grac na odpowiednim poziomie to sztuka bo spiewac kazdy moze jeden lepiej lub gorzej i jest wielu spiewajacych bo to na przecietnym poziomie niejest az takie trudne,a grac na jakims poziomie niewielu potrafi bo to sztuka i tak naprawde ,,technika" i podklady z których korzystaja zespoly tuszuja nieraz olbrzymie różnice miedzy nimi w umiejetnosciach

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Do 07:02 Muzyka swietna ,pewnie Dj grał jeszcze powiesz:) tak grac jak Dj to i ty potrafisz tylko niewiesz ale powaznie włacz muze i juz jestes Dj naucz sie troszke gadac do ludzi i juz jestes świetna:) dla mnie nieporozumienie dla nierozgarnietych,ok.Dj ale tylko za pare złotych dla tych których niestac na zespół,ale płacić Dj 2 tys to trzeba miec zryty niezle beret

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do gościa 21:03. Nie przekonałeś mnie. Uważam,że akurat ten DJ, który wtedy grał robił to rewelacyjnie. Tu nie chodzi tylko o puszczanie muzyki,ale o umiejętność prowadzenia zabawy. Dlaczego mam zmieniać zdanie,tylko dlatego,że Ty nie zgadzasz się z moim odczuciem? I jeśli rzeczywiście jego praca kosztuje tyle co piszesz to super. Gdybym potrzebowała, skorzystałabym akurat z tego DJ,bo bardzo mi się podobało :))

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -