Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

DJ na 18-tke

Ilość postów: 12 | Odsłon: 2665 | Najnowszy post
  • DJ na 18-tke

Potrzebna pomoc. Mam 18tke w lutym i chce zeby wyszła ona wyjątkowo. Kogo byście polecili na taką impreze? Chciałabym znać Wasze zdanie. Potrzebuje muzyki dosłownie każdej tzn jak ktos z moich gosci poprosi o dany utwór to żeby go zagrał. (wiem wymagajaca jestem :P ) Nie chce żadnego techno, disco polo Lekka fajna muzyka. Będą moi rodzice i chciałabym żeby też potańczyli. Proszę jeśli możecie piszcie imionami i nazwiskami, bo Ci DJe zmieniaja swoje nazwy co tydzień, albo maja ich kilka. Z góry dzięki.

Gość_:*
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: DJ na 18-tke

znajdz fajny lokal na imprezke a nie :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: DJ na 18-tke

dj winney Bartek O. gra w sferze jest super

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dj winney? hahahahaha mieszkam kolo jego rodziny i nie osmieszaj ludzi ;) z plyty to i ja moge grac :)

Gość_;p
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: DJ na 18-tke

Bezapelacyjnie Sebastian Jazgier Ma konto na facebooku wiec możesz do niego napisać. Byłam na bardzo wielu osiemnastkach w różnych miejscach i obserwuje że prawie wszystkie on prowadzi. Muzyka dosłownie każdemu pasuje.

W sferze byłam może 2 razy i muzyka też fajna, ale do klubu nie na 18tke. Chyba że ktoś chce mieć zagrane jak w klubie? Ale po co wedy płacic za lokal jak mozna by było zabrac znajomych na dyskoteke. Nie wiem co sadziła osoba która się nie podpisała i czy była na osiemnastce prowadzonej przez Bartka O. ale muzyke się dostosowuje do ludzie wiec moze osiemnastke też zagra dobrze. Nie słyszałam jak gra. Bartek jeden gra na osiemnastkach ale wołają na niego Szklana. Imprezy średnie prowadzi ale co mi się nie podoba to pije za dużo na imprezie i pod po półocy nie chce mu się już grać.

Myślę że jak unikniesz kontaktu z DJ Gomezem to już będzie bardzo dużo. Nie potrafi grać a jak gra to techno i disco polo. Byłam na jednej 18te gdzie grał. Ludzie mu przynieśli płyte z ulubionymi mp3, a on nie miał jak jej puścić szok.

Jakbyś nie miała co zrobić z 1 wolnym miejscem na imprezie to chętnie przyjme zaproszenie :-)

Gość_izka
      Zgłoś
      Odpowiedz

Witam was widze że o mnie mowa gram w sferze ale musze grac taka muzyke bo to jest takie miejsce jak gram prywatne imprezy zamkniete to normalne jest tez to ze gram inna muzyke jak gram dla powaznej klijenteli to tez muzyka bedzie inna nie patrzcie ze jak w sferze jest taka muzyka to taka gram bo lubie :) nie wiem co mial na mysli piszac ze z plyty to i on moze zagrac a niby z czego z magnetofonu czy komputera ? uwierz mi ze nie zagralbys z plyty jak ci sie to wydaje :) i zapraszam na spotkanie moze nauczysz mnie grac z czego innego niz z plyty :) moze z winampa znam sie dobrze z Sebastianem i Szklanem polecam oby dwoch chlopakow :)

Gość_:)
        Zgłoś
        Odpowiedz

:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dj-e też są potrzebni

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

podajcie jakieś numery do chłopaków co grają, nie musi być profesjonalnie,

ważne żeby mieli lapka i fajne utwory oraz umieli powiedzieć coś przez mikrofon :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jeżeli chcesz mieć fajną impreze to Sebastian Jazgier odpowiednio ją rozkręci.

Zainteresowany
                Zgłoś
                Odpowiedz

w zyciu jej nie rozkreci polecam michala impreza bedzie jak ta lala

Gość_jola
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

chetnie pomoge w "dj" gg:2743703

Gość_"dj"
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę