ooo zaczyna się :) wiedziałem że jak wejdę na to forum to zacznie się narzekanie :) ja uważam że klub zaczął coś w końcu robić idzie w dobrą stronę a nie co tydzień ta sama szara sobota ale nie wy musicie jak zawsze narzekać że to nie takie to nie takie a jak jest mało ludzi to mówicie że kpina a przez kogo tak jest przez mieszkańców którzy wolą pić pod klatką piwo z biedry hejterki kórzy nawet nie chodzą ale tu wymyślają jakieś głupoty bo nie mają pieniędzy a jak ktoś nie ma to wiadome że narzeka
Nie mierz wszystkich jedną miarą. Nie wszyscy ci, którzy nie przyszli wolą pić piwo pod blokiem. Niektórzy wolą jechać na Brzozową, do Starachowic, Kielc, Baćkowic... Inni wolą odpocząć w piątek po pracy i w sobotę zabalować, a według mnie wiele jest takich osób i piątek jako dzień na grube imprezy jest po prostu nietrafiony. No i klub po części jest sam sobie winny - kończenie imprez wcześniej, windowanie cen biletów....
Do stokroty...a ktorego pana wlasciciela..starego czy mlodego?
nikogo nie mierze żadną miarą nie mówie że ci którzy nie przyszli piją piwo pod blokiem chodzi mi oto że ktoś coś próbuje zmienić a i tak ostrowczanie narzekają niby poco >? to poco robić coś w tym mieście jak i tak ciągle jest dla was źle co by ktoś nie zrobił i tak źle i tak nie dobrze szkoda słów
Zgadzam się z :) :) Chciałam zapytać jak było w piątek gdy był dj Maniana, ale pewnie zaraz krytyka poleci.. ;]
Najlepsze imprezy w Baćkowicach nie ma tyle ludzi co tam ;) ale fajni kolesi nie ma pijanych ze spia pod stolami
Tak, najlepiej na jakaś wioche jechać, a klub jest pod nosem.. W Sferze nie ma żadnych pijanych pod stołem, bo ochrona szybko reaguje i nie dopuszcza do tego by ktoś zasnął, bo potem by musieli się z nim bardziej męczyć.
Witajcie, dziękujemy wszystkim za te opinie które pisane były zgodnie z prawdą. Jesteśmy po to by ożywić tą klubową część imprezowania w naszym mieście.
Szykujemy dla was kolejny, tym razem postowy zastrzyk imprezowej mocy w klubie Sfera 7 .
Najbliższa sobota 23 lutego - Dawcy Mocy
3 dji - 3 różne osobowości i style muzyczne
Od 22.00 do 23.00 przyjdźcie w 5 osób dostaniecie Szamppana Gratis :)
Panie do 22.00 wchodzą za 5 zł / Bilety : 10 zł
Kolejna sobota 2 Marca - Balloon Party
czyli ukrywamy w balonach klubowe gadżety,kupony do baru i wiele innych :-)
Zapraszamy !
wybieracie sie jutro na ballon party? ciekawa jestem ile osob ma zamiar sie pojawic :D