Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dietetyk

Ilość postów: 23 | Odsłon: 1494 | Najnowszy post
  • Dietetyk

Witam prosze poradzcie jakiegos dobrego dietetyka?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dietetyk

Dieta cud- Sex i głód

Jak chce się schudnąć to pierwszy krok - totalne odstawienie cukru pod wszelakimi postaciami i gwarantuje , że kilka kilo samo zleci.

Do tego jeść 3 razy dziennie a na śniadanie zawsze białko.

Gość_Killer
      Zgłoś
      Odpowiedz

Na śniadanie nabiał bez chleba. Do picia tylko woda i to dużo. Zero smażonego, wieprzowiny, czekolady. Dużo warzyw. 5 razy dziennie. małe porcje co 3 godziny.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Dietetyk

M N I E J --- Ż R E Ć !!!

Gość_keramzyt
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bidzisz sloganami I ludzi straszysz:-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

http://dietetykostrowiec.pl/

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dieta, mniejsze porcje jedzenia + chrom organiczny(1 tabletka dziennie i nie chce się jeść słodyczy). Działa, sprawdzone.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Do tego co wymieniliście jeszcze ćwiczenia fizyczne i efekt murowany. Żaden dietetyk nie zdziała cudów, trzeba samemu chcieć i być konsekwentnym.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dokładnie, w czym dietetyk pomoże? Masz mnóstwo diet w internecie, wystarczy tylko upór i przynajmniej 2razy w tygodniu wysiłek fizyczny a efekt murowany. Szkoda, że wiele kobiet idzie do dietetyka bo myśli, że on za niego schudnie czy co, zamiast po prostu być konsekwentnym. Ja mam odwrotny problem, jestem strasznie chuda.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jedz kebaby, ja w miesiąc przytyłam 4kg bo jadłam codziennie kebaba w pracy. Gwarantuje!

Gość_*100
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie chodzi mi o to aby jeść fastfoody. Od tego zdrowa nie będę. Jak jużrobięsobie domowe tylko i wyłącznie, ale lubię jeść to co zdrowe i dlatego schudłam przez 2lata z 15kg, bo przerzuciłam się na zdrowe jedzenie, ale dziśwolałabym ważyć więcej, do mojego wzrostu 169 chociaż 60kg a ważę sporo mniej.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To powinnaś się cieszyć, że jesteś szczupła. Ja 165/60kg i ta waga mi pasuje. Tyle, że ja jem dużo mięsa i nabiału ale nie jem prawie wcale cukru, chipsów, fastfoodow itp.

Kupuje wszystko surowe i sama gotuje od podstaw.Nawet chleb sama piekę.

Jeżeli jadasz do syta a nie , że jesteś na jakiejś diecie to się nie martw, po ciąży trochę przytyjesz no i na starość też się trochę tyje.

Gość_*100
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

nie prawda, że dieta z internetu ci pomoże bo ZAWSZE trzeba ją dostosować do osoby ze względu np. na godziny pracy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kiedy ktoś prosi o polecenie dietetyka większość osób myśli, że na pewno chodzi o to, żeby schudnąć.

A może autorowi wątku chodzi o przytycie, bo ma niedowagę, albo jest szczupły, ale ma za wysoki cholesterol?

Polecam p. Emilię Żelazowską. Z lekarzy dietami zajmuje się doktor Winiarski.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Z cholesterolem to do lekarza, zresztą akurat mojej mamie internistka rozpisywała dietę wstępną i mama schudła 11kg w 8mc, ale dietę urozmaicała, dużo poczytała co jeśćczego nie. Znajoma chodziła do dietetyka i schudła 3kg w 7mc. Albo sięchce albo nie, a od cholesterolu jest lekarz.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Co mają godziny pracy do tego? Ja sobie brałam zdrowe sałatki do pracy a pracujęna zmiany. Już nie nabierajmy się na to, że dietetyk wiele pomoże. Sami musimy chcieć zmienić nawyki żywieniowe. Czy siępracuje czy nie i tak trzeba jeśćregularnie i 5xdziennie ale porcje małe, a przekąska to jakiś owoc i nie, że 2banany a kiwi, arbuz, jabłko. No i myśleć co w siebie wrzucamy. Co dietetyk więcej Ci powie? Nie potrafisz tego sam ze sobą ustalić co jem i kiedy?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mają bo dla organizmu ważna jest regularność. Do tego każdy ma inne zapotrzebowanie kaloryczne a tego samemu się nie sprawdzi.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Chcesz przytyć czy zrzucić kilogramy? W ogóle bekowe te porady, np zero smażonego :-), ja mogę schudnąć jedząc tylko smażone i tłuste, w sumie nie tylko ja, każdy, jest to nawet dużo łatwiejsze od jakichś bekowych diet internetowych.

legalny
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -