Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dermatolog

Ilość postów: 18 | Odsłon: 2359 | Najnowszy post
  • Dermatolog

gdzie w ostrowcu jest dobry dermatolog?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dermatolog

bylo juz troche tych watkow o tym odswiez sobie liste wpisz w okienko na gorze po prawej stronie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

w ostrowcu nie ma dobrego dermatologa :)

no moze tylko zdybski pretendowac do miana "dobry dermatolog"

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

czuba,winiarska, chociaż mnie np pomogły leki dobrane przez farmaceutę i zabiegi u kosmetyczki - prawie po problemie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Dermatolog

winiarska ok

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tylko dr Jacek Zdybski

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dr Jadwiga Czuba przyjmuje na NFZ na przeciw LIDLA w przychodni GOMED a prywatnie na ul. DENKOWSKIEJ. Jest b.dobrym i szanowanym lekarzem i nie musi sobie robic reklamy.Dawna ordynator dermatologii w szpitalu. Lekarz z powołania.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mnie akurat dr Czuba nie pomogła, sama wysłała mnie do dr Zdybskiego.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A mnie za bardzo p. Winiarska nie pomogła, brałem bardzo dlugo antybiotyki, które nie przynosiły zmian a tylko to potem na pokarmowym układzie się odbija

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pan Zdybski leczyl moja siostre na trdzik bardzo mocnymi lekami i ani razu nie zlecil jej badan. Miala uszkodzona morfologie i musiala jezdzic na hematologie do Kielc do Swietokrzyskiego Centrum Onkologii. Mam wrazenie,ze te watki tutaj i opinie to pan Zdybski sam sobie wpisuje.

Gość_sistra Malgosi
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jak najbardziej zleca badania,od tego zaczyna kurację, a jak ktoś ich nie robi, to potem są problemy.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Co to znaczy uszkodzoną morfologię?nie rozumiem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Byłam wyłącznie u jednego dermatologa w Ostrowcu, odradzam: dr Jacek Zdybski. Zbagatelizował całkowicie mój problem, tylko spojrzał, spytał o leki, przepisał mi antybiotyk(straszny antybiotyk), co prawda nie skorzystałam z recepty, ale naczytałam się nieprzyjemnych informacji i rad na temat antybiotyku(farmaceutka też odradzała). W dodatku dr J. Z. chciał mi przepisać tabletki antykoncepcyjne Diane (pomagają w kuracji trądzikowej), te tabletki są niebezpieczne dla "głowy", żołądka i trądziku(cery, ktore pogarsza sie po odstawieniu tych tabletek,wystarczy poczytac na forum, podobno zmarły 3 osoby od stosowania tego leku!!:O). Wizyta u dr trwała dziesięć minut, szybkie spojrzenie, gadka "to tradzik mlodzienczy, mały nieszkodliwy", dziękuje bardzo za taką przyjemnosc, ktora kosztowala mnie 70 zł....

to tyle na temat jednego z dermatolog w Ostrowcu. Pozdrawiam.

Gość_Magda
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dermatolog Popratyn? Albo Kielce na Przecznicy przyjmują dobrzy dermatolodzy. Kierują na badania do szpitala na onkologie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

chyba najlepszym młodym lekarzem dermatologiem ,takim z serca jest dr CHałupczak -Winiarska,przyjmuje w przychodni za powiatem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

To akurat najlepszy dermatolog w Ostrowcu Magdo, lepszego tutaj nie znajdziesz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mógłby polecić ktoś dobrego dermatologa z jak i spoza Ostrowca, który nie przepisuje leków "w ciemno"? Czy tylko dr Zdybski jest godny polecenia?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

polecam Jacka Zdybskiego. po 20 latach walki z uporczywym trądzikiem wreszcie wygrałam dzieki intensywnej brawurowej kuracji zleconej przez niego.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę