Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Depresja od 6 lat

Ilość postów: 4 | Odsłon: 871 | Najnowszy post
  • Depresja od 6 lat

Ja leczę się na depresje 6 lat z przerwami lekarz psychiatra stwierdził u mnie depresje z napadami lęku koszmar ten ciągły strach przed śmiercią ciągle wydawało mi się że coś mi się za chwile stanie że nie będzie mi miał kto pomóc jak jestem sam w domu i tak w kółko.Lęki te powracają co jakiś czas szczególnie w okresie jesienno zimowym. moi poprzednicy mają rację trzeba brać leki z grupy ssr inaczej nie da się funkcjonować normalnie .Sama rozmowa z psychologiem jest tu dodatkową terapią ,ale leki to podstawa!!

Gość_gościu
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Depresja od 6 lat

Z leków polecam Citaloprom (dostępny pod różnymi nazwami np cital albo citranil). nowoczesny lek z grupy SSRI, praktycznie bez objawów ubocznych. No i dobrych lekarzy, nie tych naszych lokalnych - np. w dużych miastach, gdzie funkcjonują akademickie ośrodki medyczne - np. Lublin, Warszawa, Kraków

Gość_aaa
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Depresja od 6 lat

Wejdź na stronę trzecią-tam też piszą o depresji i przeczytaj, możesz z tego skorzystać, ale nie musisz.

Gość_winetu
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Depresja od 6 lat

aaa nie podawaj błędnych nazw leków. CitAloprAm- mający bardzo dobre odpowiedniki i tańsze. Dobry jest Lexapro (ESCITALOPRAM) ale kosztuje koło 100 zł, tańszy odpowiednik 45. Mnie postawił już na nogi 3 razy.

Z naszych lokalnych lekarzy dobry jest lekarz Szaginian, znany w całej Polsce w ośrodkach akademickich pracują lekarze może i dobrzy ale czy skuteczni? mnie nie pomogli, potraktowali przedmiotowo, wizyta sporo drożej kosztowała i trwała 5 minut łącznie z wypisaniem recepty.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony