Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Depresja

Ilość postów: 6 | Odsłon: 2362 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Depresja”.
  • Depresja

Witam wszystkich serdecznie,

ciekawa jestem czy w Ostrowcu jest jakaś zagubiona, podobna mnie, dusza, która z chęcią zawarłaby nową znajomość aby się wspierać w trudniejszych chwilach rozmową. Jestem w depresji i walczę o siebie (nie farmakologicznie ale poprzez rozwój świadomości), jednak nie ma to jak w zespole, zawsze raźniej, jeśli jest ktoś z podobnym problemem i czuje się samotny niech się odezwie, wierzę, że możemy być dla siebie wzajemnym wsparciem i pomocą

Gość_Ania
    Zgłoś
    • Odp.: Depresja

Jest i to niejedna osoba.Dlaczego nie sprobujesz lekow?Wszelkie autohipnozy i proby wmawiania sobie przy tym akurat problemie nie skutkuja,powiekszaja tylko rozczarowanie i dolek.Masz jakies problemy,a im bardziej sie zaglebiasz w depresji tym trudniej je rozwiazac i to juz rownia pochyla.

Gość
      Zgłoś

Dlaczego nie sprobujesz lekow? bo uzalezniaja

Gość
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Depresja

Ja mam taki sam problem, jeżeli tylko masz ochote to odezwij się do mnie pioootreek@wp.pl

Gość_piotreks
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Depresja

Mnie juz wszystko dobija, kazdy dzien wyglada tak, ze wstaje do pracy, wracam, zrobie jesc, wykonam pare rutynowych czynnosci, popatrze troche w tv albo komputer i ide spac. Szczerze, meczy mnie juz to zycie tylko po to zeby zyc, pracuje zeby jesc i jem zeby nie zdechnac, zero przyjemnosci z zycia. 25 lat i juz mi sie tego wszystkiego nie chce, dlugo tak sie nie pociagnie.

Gość_yhm
      Zgłoś

Po pierwsze unikaj telewizji, po drugie tabletki nie uzależniają bo sama tez sie tego balam, po trzecie w kielcach jest fajna pani agnieszka w artimedzie przyjmuje i wszystko dobrze wytlumaczy nie trzeba skierowania do psychiatry. A jak stwirdzi ze nie jest tak zle to wypisuje skierowanie do psycholog na terapie, tez do super babki i wszystko na kase chorych. Wszystko o przychodni znajdziesz na inernecie. Artimed. Polecam! Ja sie najbardziej obawialam tabletek, a teraz bede miec juz odstawiane i terapia. Ktora nawet jest fajna, to chyba ta atmosfera ktora tworzy p justyna.

Gość
        Zgłoś
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę