Czy słyszeliście lub wiecie gdzie można zrobić zabieg żeby nie rosły włoski te wiecie gdzie:)Słyszałam że to są jakieś zabiegi laserowe.Czy ktoś z was był na takim czymś?
Ja tam nie lubię jak kobieta nie mam tam włosków ;) Mało kobiece to jest, z pedofilią się kojarzy, no ale może tylko ja tak mam ;) Wracając do tematu to chyba w każdym lepszym salonie kosmetycznym coś takiego robią..
Na sienienienskiej z boku małego tesco chyba coś takiego jest.
Ja byłam na kilku zabiegach ale w Warszawie, nie wiem jakim laserem robią w Ostrowcu - ale gdzieś już jest - chociaż do niedawna próżno było w Ostrowcu tego szukać. Zabieg nie jest zbyt przyjemny i w dodatku na różny rodzaj włosa różnie działają te lasery (jest kilka rodzajów). Bardzo droga impreza i trzeba sporo zabiegów wykonać żeby skutek był w miarę trwały.
to na siennienskiej nawet działa
Już kilka takich laserów działa w Ostrowcu i wcale nie trzeba jeździć do Warszawy . Ja już dwa lata temu robiłam sobie depilację laserową w naszym mieście i od tej pory mam spokój :)
Zależy jaki laser. Działa dobrze i większa ilość zabiegów pomaga usunąć włosy na jakiś czas, nawet na parę lat ale tylko light sheer. Tylko że on jest dosyć drogi ale skuteczny. Chyba taki laser posiada salon kosmetyczny Image na Sienkiewicza. Yasumi to jest IPL a to nie jest prawdziwy laser i większośći nie jest skuteczny, wystarczy przeczytać sobie opinie na forach internetowych. Niby tanio 99 zł ale skuteczność....
Nie zgadzam się. IPL z RFem , to co ma Yasumi jest skuteczniejszą metodą usuwania owłosienia od light sheera. Zdania jak zawsze są podzielone, ale IPL z RF jest bardzo skuteczny i co potwierdzone,działa intensywniej od lasera na blond włosy. Jednak czu IPL ,czy light sheere należy pamiętać, ze przy obu potrzegna jest seria 5-7 zabiegów.
Jeśli chodzi o Ostrowiec w Yasumi z tego co wiem jest po prostu najtaniej.
Light Sheer jest najskuteczniejszym laserem,poczytaj sobie profesjonalne fora. A co liczby zabiegów to zależy od ilośći włosów, uwarunkowań zdrowotnych czyli sprawy hormonalne.
a ktoś moze był na laserze w salonie EWA na waryńskiego???