Dzień dobry kogo moglibyście polecić dla 6- latka, który panikuje i nie bardzo jest chętny do zabiegów stomatologicznych. Dentyste, który rzeczywiście ma odpowiednie podejście do dzieci.
Sylwia Popek. Moja córka jako 8latka po raz pierwszy była u stomatologa i później na kontrole chciała już chodzić. Nic w zasadzie jej p. Sylwia nie musiała robić ale sam strach był potężny a później się pytała kiedy idziemy na sprawdzenie ząbków.
Nie, no super rada.... Ręce opadają. Nic nie musiała robić to pewnie, że problemu nie było, nie miało się dziecko czym przestraszyć nawet.
A do założycielki wątku - nawet najbardziej przyjazny dzieciom dentysta nic nie zadziała jeśli dzieciak nie zostanie odpowiednio PRZEZ RODZICÓW przygotowany do wizyty.
Mylisz się gościu 17.27 nawet najlepsze przygotowanie nie pomoże jeśli dziecko boi się naprawdę panicznie a stomatolog zamiast pomagać dolewa oliwy do ognia i kpi z dziecka, z jego strachu. Zmieniliśmy gabinet a w chwili obecnej córka siada na fotel i pozwala leczyć zęba bez znieczulenia.
Założycielce wątku polecam p. Plech na ul. Reja. Rewelacja ;D
Dr. Sokołowski . Przyjmuje na NFZ nad pocztą na Ogrodach . Leczę u niego ząbki mojej pięcioletniej córeczki więc z własnego doświadczenia wiem , że ma bardzo dobre podejście do małych dzieci . Jest spokojny , nie spieszy się , zagaduje dziecko i rozśmiesza a przede wszystkim fachowo leczy .
Dagmara kultys przychodnia opuekun za targowica lub prywatnie. Super podejcie do dzieci
Również polecam panią Dagmara Kultys. Leczyła zęby mojej córki co ma 4 lata. Posiada pudełko pelne zabawek i później dziecko moze wybrac dla siebie coś co mu sie podoba.
A moje dzieci z przyjemnością chodzą do państwa Plechów bo oni mają gaz rozweselający. Naprawdę polecam
Pani Edyta Bilska-Lapan na ul.Czerwinskiego super podejscie do maluszkow.Ja zmienialam stomatologow bo nikt mi nie potrafil pomoc.Dopiero jak trafilam na Czerwinskiego to wreszcie skonczyly sie nasze problemy.Szczerze polecam wszystkim rodzicom.
Polecam Panią Plech na Reja. Fachowość i dużo cierpliwości do dzieci. Chodzę tam z córką od wielu lat. Zawsze idzie chętnie. Pani bardzo miła, uśmiechnięta. To wzbudza zaufanie, przede wszystkim u dzieci ale u ich rodziców także.
Polecam panią doktor Kultys wspaniałe podejscie do dzieci ale i również do starszych osób ,nasa córka wychodzi od pani doktor z uśmiechem
Dr Senderek. Swietne podejście doktora do dziecka.
Stomatologiem dziecięcym jest pani Krystyna Latosiewicz. Przyjmuje z mężem na Sienkiewicza.
Ja również polecam dr.Latosiewicz. Leczą się u niej moje dzieci.
Z całym sercem polecam panią Plech na Reja , całą rodziną leczymy ząbki, wspaniali ludzie.