Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dentysta w Ostrowcu z podejściem do 6-latka

Ilość postów: 16 | Odsłon: 2241 | Najnowszy post
  • Dentysta w Ostrowcu z podejściem do 6-latka

Dzień dobry kogo moglibyście polecić dla 6- latka, który panikuje i nie bardzo jest chętny do zabiegów stomatologicznych. Dentyste, który rzeczywiście ma odpowiednie podejście do dzieci.

Gość_mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dentysta w Ostrowcu z podejściem do 6-latka

Sylwia Popek. Moja córka jako 8latka po raz pierwszy była u stomatologa i później na kontrole chciała już chodzić. Nic w zasadzie jej p. Sylwia nie musiała robić ale sam strach był potężny a później się pytała kiedy idziemy na sprawdzenie ząbków.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie, no super rada.... Ręce opadają. Nic nie musiała robić to pewnie, że problemu nie było, nie miało się dziecko czym przestraszyć nawet.

A do założycielki wątku - nawet najbardziej przyjazny dzieciom dentysta nic nie zadziała jeśli dzieciak nie zostanie odpowiednio PRZEZ RODZICÓW przygotowany do wizyty.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mylisz się gościu 17.27 nawet najlepsze przygotowanie nie pomoże jeśli dziecko boi się naprawdę panicznie a stomatolog zamiast pomagać dolewa oliwy do ognia i kpi z dziecka, z jego strachu. Zmieniliśmy gabinet a w chwili obecnej córka siada na fotel i pozwala leczyć zęba bez znieczulenia.

Założycielce wątku polecam p. Plech na ul. Reja. Rewelacja ;D

xyha
          Zgłoś
          Odpowiedz

Są dzieci i bachory.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Dentysta w Ostrowcu z podejściem do 6-latka

Dr. Sokołowski . Przyjmuje na NFZ nad pocztą na Ogrodach . Leczę u niego ząbki mojej pięcioletniej córeczki więc z własnego doświadczenia wiem , że ma bardzo dobre podejście do małych dzieci . Jest spokojny , nie spieszy się , zagaduje dziecko i rozśmiesza a przede wszystkim fachowo leczy .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Dagmara kultys przychodnia opuekun za targowica lub prywatnie. Super podejcie do dzieci

Gość_Aaa
      Zgłoś
      Odpowiedz

Również polecam panią Dagmara Kultys. Leczyła zęby mojej córki co ma 4 lata. Posiada pudełko pelne zabawek i później dziecko moze wybrac dla siebie coś co mu sie podoba.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A moje dzieci z przyjemnością chodzą do państwa Plechów bo oni mają gaz rozweselający. Naprawdę polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pani Edyta Bilska-Lapan na ul.Czerwinskiego super podejscie do maluszkow.Ja zmienialam stomatologow bo nikt mi nie potrafil pomoc.Dopiero jak trafilam na Czerwinskiego to wreszcie skonczyly sie nasze problemy.Szczerze polecam wszystkim rodzicom.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Polecam Panią Plech na Reja. Fachowość i dużo cierpliwości do dzieci. Chodzę tam z córką od wielu lat. Zawsze idzie chętnie. Pani bardzo miła, uśmiechnięta. To wzbudza zaufanie, przede wszystkim u dzieci ale u ich rodziców także.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Polecam panią doktor Kultys wspaniałe podejscie do dzieci ale i również do starszych osób ,nasa córka wychodzi od pani doktor z uśmiechem

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Dr Senderek. Swietne podejście doktora do dziecka.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Stomatologiem dziecięcym jest pani Krystyna Latosiewicz. Przyjmuje z mężem na Sienkiewicza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja również polecam dr.Latosiewicz. Leczą się u niej moje dzieci.

Gość_Rodzic
          Zgłoś
          Odpowiedz

Z całym sercem polecam panią Plech na Reja , całą rodziną leczymy ząbki, wspaniali ludzie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -