Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dekoracja kościoła podczas bierzmowania - 50 zł za osobę

Ilość postów: 6 | Odsłon: 9516 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum oraz posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Dekoracja kościoła podczas bierzmowania - 50 zł za osobę”.
  • Dekoracja kościoła podczas bierzmowania - 50 zł za osobę

W kościele przy ul. Długiej dekoracja kościoła z okazji uroczystości bierzmowania będzie pobrane 50 zł od osoby. Czy to nie jest przegięcie naprawdę 50 zł za osobę od tylu osób. To co tam marmur będą kładli dla biskupa czy coś

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Dekoracja kościoła podczas bierzmowania - 50 zł za osobę

Ja byłam tam bierzmowana i wiem, że te pieniądze absolutnie nie są dla księdza. Przeznaczone są one na kwiaty dla księży i katechetów przygotowujących nas do sakramentu no i bukiet dla biskupa, a także na krzyże dla nas bierzmowanych. Reszta pieniędzy miała być przeznaczona na wykończenie kościoła, ale za pewne nic nie zostało... Na około 100 osób, nie wiem czy nawet połowa zapłaciła. Fajnie, że za moje pieniądze mam krzyż ja i jeszcze kilka innych osób, które nie zapłaciło, a wiem, że było ich stać, bo kogo nie stać to nie stać, ale na Piaskach nie byli sami biedni bierzmowami :/

Gość
      Zgłoś

Ale 50 zł ,to bardzo mało.Macie bardzo oszczędnego proboszcza.

Gość
        Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47
    Treść posta czasowo wyłączonego z wyświetlania jest niedostępna.
    Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum. Kiedy post zostanie przywrócony do wyświetlania?
    Zgłoś

Przepraszam bardzo na ofiarę podczas mszy dalam w sumie 30 zł nie licząc babci i dziadka wiec wydaje mi się,ze to wystarczy a jeżeli kogoś stać na więcej to proszę bardzo.A sugerowanie,ze ktoś zasponsorował mojemu synowi i komuś jeszcze krzyż z bierzmowania jest niesmaczne.

Gość
      Zgłoś
      • Treść posta czasowo wyłączonego z wyświetlania jest niedostępna.
        Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum. Kiedy post zostanie przywrócony do wyświetlania?
        Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę