Wezwią ekipę piorącą dywany.
Jeszcze wyborów nie było, więc nikt pewności mieć nie może.
A marzenia się spełniają :)
Źle mogę mówić o Pani Prezydent tylko złośliwi lub Ci którzy nie mili z nią kontaktu i nie mieli trudnych spraw do rozwiązania
Zbyszek mi fantazjuj
No i blady strach padł na pis.
Żadna ucieczka z urzędu nic nie da.Za to co się już zrobiło zawsze się odpowiada.Czyżby prokurator sięgnął głęboko pod dywan?Zarzuty prokuratorskie dla prezydenta,a pomocnik nic nie przeskrobał?
Dębniakowa-czyli likwidator szkół nadciąga!Ile szkół będzie chciała zlikwidować w powiecie?Też cztery jak w mieście?
ta pani nie z tych co uciekaja
Dębniakowa zarabia w UM 210 tys.,ale chyba to zamalowane skoro jeszcze na radną kandyduje?
15 57 Dębniakowa-czyli likwidator obecnego starosty nadciaga!
Jako wyborca życzyłabym sobie takich kandydatów na stanowiska publiczne jak P. Dębniak, i to wszędzie: od senatu i sejmu po gminę. Potwierdzi to każdy kto Ją zna. A ja znam, bo pracuję z Nią od lat. Nie podpisuję się, żeby nie wyszło na to, że się podlizuję. Tak kulturalnego, rozsądnego, mądrego Człowieka i wspaniałomyślnego Szefa można szukać ze świecą. Droga Szefowo, proszę się trzymać i nie przyjmować do siebie tych durnych, wyimaginowanych zarzutów. I tak Cię kochamy i szanujemy za Twoją klasę wyrozumiałość! Wygrywaj na wszystkich frontach, bo na to zasługujesz jak nikt inny.
wygrywaj tak jak ci co wygrywają konkursy na stanowiska
Do 15.57 proszę podaj konkrety że likwidacja tych szkół była błędem?
Do 15.55 obłąkany troll ze starostwa się odezwał ,powtarzający w koło to samo jak zdarta płyta.Wymysl coś nowego bo to co piszesz świadczy o twoim obłędzie.
Gdyby tak nie było to nie przetrwała by tylu prezydentów.Każdy odchodzi a ona zostaje.Gratulacje.