najwiecej gadaja takie niby damulki ktore te 500+ maja na kosmetyki, imprezki itd, a jak im sie skonczy to im sie ukroci ,dlatego tak bronia tego programu
przecież się załamie jak mi odbiorą 500+, teraz mam kasiorkę na wyjście z siksami do klubu, a tak to starzy mi nie dadza, buu
Póki co wygląda na to, że to Ty jesteś załamany gościu 15:05 że inni biorą a Ty nie możesz. Ha ha ha!
Najwięcej to gadają takie damulki co dzieci wychowywac im się nie chce i maja max jedno ale kasę to by brały a tu ...lipa
I one użeraja najbardziej bo zazdrość spedza im sen z powiek
A dorobcie sobie po 2 to i dla was kasa na kosmetyki się znajdzie
Ambitna, pewnie nie masz dzieci albo masz tylko jedno ;) Ja również mam bardzo dobrą pracę oraz dwójkę dzieci. Pieniążki dostaję i nie widzę w tym nic złego.
Darmowe podręczniki były ale się zbyły
Ja dla dwójki dostałam w tym roku darmowe wiec jak się zbyly?
15:56 chyba zwrot kasy z MOPS? Ale to dla najuboższych, wręcz chyba ubogich. Ja zawsze kupuję.
Nie zwrot kasy z mopsu tylko darmowe książki dla 2 i 4 klasy szkoly podstawówki
Nie wiesz nie zabieraj glosu
Dla piątych klas też były w tym roku darmowe w szkole.
Ludzie ale watek dotyczacy 500+ budzi emocje:-D kazdy zdrowo myslacy czlowiek zdaje sobie sprawe ze to nie ma prawa dluzszego bytu a tu jedni drugim dogryzaja ze jak to super jak to fajnie itp:-D tez biore i patrze realnie kto na to kase znajdzie jak juz sie zadluzylismy po uszy
19:12 dowalą bogatym i dadzą na dzieci. Nie widzisz tego? A programy Mieszkania dla młodych? To też rusza. Jakoś ten rząd znalazł kasę a wcześniejsi mamili nas biedą POLSKI ale sowicie się nagradzali i bawili za nasze pieniądze. 500 + będzie. Ja skorzystam jeszcze rok, bo starsza córka będzie pełnoletnia ale jestem za tym aby tak już zostało. Na dzieci a nie na polityków aby. Polakom wreszcie będzie się żyło lepiej. Ograniczą biurokrację, pozwalniają trochę ludzi i zlikwidują gimnazja i szkoły, gdzie jest po 12dzieci w klasie i kasa już będzie.
19.57 kase to mieli miec swoja a nie kredyt, takze niech bioracy 500+ w przyszlosci splacá
7:44 a jak poprzedni rząd zadłużał kraj i dla ludzi nic nie było to cię dług zazdrośniku nie bolał? 500+ sąsiada spać ci nie da, ale to jak szastali kasą i zadłużali nas wszystkich to już nie bolało, bo sąsiadowi też nic nie dali.
Ja również dostałam zarówno w tym jak i w poprzednim roku gościu 16:40 i z MOPS'em nie ma to nic wspólnego. Po prostu szkoła wypożycza książki, na koniec roku się je oddaje, tak jak to bywało dawniej. Nic nie musiałam dziecku kupować. Cała klasa tak dostała podręczniki i to drugi rok z rzędu. Jak nie wiesz to nie pisz bzdur.