Słyszeliście o tym? Mi to nie przeszkadza. Za dużo osób przepuszcza te 500+ a tak to mają być darmowe podręczniki itp.
Podręczniki w podstawówce są darmowe. A 500 mi nie przeszkadza. Mimo że są przejadane przez dzieciarnie.
To już było, wymysl coś madrzejszego i popisuj się
słyszałam, mi też nie przeszkadza
kto myśli że będzie dostawal 500+ do ukończenia przez dzieci 18 roku życia jest osobą mało inteligentną. Polska to kraj biedny. Teraz baardzo kombinują jak się tego pozbyć, dziwię się że chcą dać coś w zamian, ale pewnie to i po jakimś czasie zniosą.
Zazdrośniku, nie ważne ile będziemy dostawać, co wezmiemy to nasze a Tobie tylko zazdrość pozostanie i zawiść. Smutno to okropnie że są tacy ludzie.
06.57.Założycielu wątku,jak chcesz poruszyć jakiś temat,to najpierw przejrzyj chociaż trzy pierwsze strony forum i jesli nie znajdziesz nurtujacego cie tematu,wtedy zakladaj.
Postępując w ten sposób unikniemy powielania tematów i klepania tego samego w kółko.
Przecież są darmowe podręczniki. Nie siej plotek. Poza tym, jak dadzą nowe ubrania dla dzieci, książki, pomoce naukowe itd to mnie również to nie przeszkadza. Tak czy inaczej zostaną mi pieniądze w kieszeni ;)
Podręczniki już są darmowe
06.57
Darmowe podręczniki to dla dzieci i młodzieży,ktora uczęszcza juz do szkoły.
A co dla dzieci w wieku 0-6 lat? Tylko nie pisz,ze pokrycie kosztów przedszkola czy żłobka,bo nie wszystkie maluchy z tego korzystają,Część z nich jest pod opieka rodzica do 6-tego roku życia.
Jezeli uczeszcza pokrycie kosztow, jezeli nie, bony na produkty.
Bardzo dobre rozwiązanie podręczniki obiady i wycieczki bo pomimo 500+ nie wszystkie dzieci to mają a od 0-6 bony mleko pampersy itd
Podreczniki juz sa a te szkolne byle jakie obiady nie kazde chce jesc
Moja 5 latka nie je mleka i nie nosi juz ponad 3 lata pampersow wiec takie bony nie sa Mi potrzebne
Bardzo dobrze, skorxystajá inne osoby skoro ty nie.
09.48
A jak,bony,talony,kartki i co tam jeszcze wymyślają,z tym,ze:
"ale to juz było i nie wróci więcej"
Łój jaki zacofany ten polski naród,szok.
My nie powinniśmy należeć do Europy,tylko do krajów Trzeciego Świata.
Darmowe podręczniki to już przecież są .
No jak będę dostawać mleko, pieluchy, śpioszki itd to również będzie dobre. Pieniądze i tak wtedy zaoszczędzę i wydam na co mi się podoba ;)