Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

Odp.: Dariusz Kaszuba ma 32 % poparcia w ostatnim sądażu. Poparcie rośnie !

A świstak siedzi i zawija...

Jakiś link do tego "sądażu"?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Dariusz Kaszuba ma 32 % poparcia w ostatnim sądażu. Poparcie rośnie !

Gosciu 09:49 tak sobie pieprzy, mam nadzieje ze nieodplatnie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na gumioki w koniczynie sie juz nie glosuje bo to stracony glos. W przyszlym roku nie wejda do sejmu co oznacza nieodwracalná degradacje rozwoju Ostrowca. Glosujemy na Pis ktory ma wiekszosc.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Na gumioki w koniczynie sie juz nie glosuje bo to stracony glos. W przyszlym roku nie wejda do sejmu co oznacza nieodwracalná degradacje rozwoju Ostrowca. Glosujemy na Pis ktory ma wiekszosc.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

przed każdymi wyborami zielona koniczynka jest poniżej progu,a potem są

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 81

Nie zawsze większość ma rację.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 82

Dokladnie

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Patrzę na zdjęcie pana kandydata Kaszuby i ta twarz do mnie nie przemawia.

Jestem na nie. Głosu mojego nie otrzyma.

Cały czas mam w pamięci tę słynną bilokację.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

poipieram, nie wygra

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

Mam absolutnie pozytywne zdanie o Merkelowej, Sarkozym czy jak się ten nowy nazywa... Hollande i tak dalej. Że oni w takim świecie, jak dzisiaj są, gdzie przez pięćdziesiąt lat ludziom się wydawało, że zawsze będzie lepiej, emerytury będą dość wysokie, żyć będziemy coraz dłużej, służba zdrowia będzie za darmo ku*** i edukacja za darmo, oni tą krzywą, która wiesz tak szła co do oczekiwań, oni muszą ją odkręcić, nie. I takie rzeczy się dzieją.

Morawiecki w Sowie i Przyjaciołach

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mam jak najgorsze zdanie o Górczyńskim. Uważam, że bardzo dużo złego zrobił dla miasta. Jego inwestycje są wirtualne a wywiady na pokaz. Te układy trzeba przewietrzyć w październiku.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -