A świstak siedzi i zawija...
Jakiś link do tego "sądażu"?
Gosciu 09:49 tak sobie pieprzy, mam nadzieje ze nieodplatnie.
Na gumioki w koniczynie sie juz nie glosuje bo to stracony glos. W przyszlym roku nie wejda do sejmu co oznacza nieodwracalná degradacje rozwoju Ostrowca. Glosujemy na Pis ktory ma wiekszosc.
Na gumioki w koniczynie sie juz nie glosuje bo to stracony glos. W przyszlym roku nie wejda do sejmu co oznacza nieodwracalná degradacje rozwoju Ostrowca. Glosujemy na Pis ktory ma wiekszosc.
przed każdymi wyborami zielona koniczynka jest poniżej progu,a potem są
Nie zawsze większość ma rację.
Dokladnie
Patrzę na zdjęcie pana kandydata Kaszuby i ta twarz do mnie nie przemawia.
Jestem na nie. Głosu mojego nie otrzyma.
Cały czas mam w pamięci tę słynną bilokację.
poipieram, nie wygra
Mam absolutnie pozytywne zdanie o Merkelowej, Sarkozym czy jak się ten nowy nazywa... Hollande i tak dalej. Że oni w takim świecie, jak dzisiaj są, gdzie przez pięćdziesiąt lat ludziom się wydawało, że zawsze będzie lepiej, emerytury będą dość wysokie, żyć będziemy coraz dłużej, służba zdrowia będzie za darmo ku*** i edukacja za darmo, oni tą krzywą, która wiesz tak szła co do oczekiwań, oni muszą ją odkręcić, nie. I takie rzeczy się dzieją.
Morawiecki w Sowie i Przyjaciołach
Mam jak najgorsze zdanie o Górczyńskim. Uważam, że bardzo dużo złego zrobił dla miasta. Jego inwestycje są wirtualne a wywiady na pokaz. Te układy trzeba przewietrzyć w październiku.